up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dragter og Tilbehør dykning

Dragter og Tilbehør dykning

Find et bredt udvalg af Dragter og Tilbehør-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dragter og Tilbehør

Mærker for Dragter og Tilbehør

Typer af dragter til dykning

Tørdragter

Tørdragter er specialiserede vandtætte beklædningsgenstande båret af dykkere, primært i koldtvands eller tekniske dykkermiljøer. I modsætning til våddragter, som tillader et tyndt lag vand at komme ind og derefter isolerer det mod dykkerens kropsvarme, er tørdragter designet til at holde dykkeren helt tør ved at forhindre vand i at trænge ind i dragten. Tørdragter er typisk lavet af et slidstærkt og vandtæt materiale såsom neopren eller åndbart stof, og de indeholder håndledsforseglinger, nakkeforseglinger og en vandtæt lynlås eller indgangssystem for at skabe en vandtæt forsegling. Forseglingerne forhindrer vand i at komme ind i dragten og holder dykkernes krop isoleret fra det kolde vand.

Semi Dry dragter

Semi Dry Suits har smalle neopren pakninger, som er afslappende, men tillader vand ind, når de er helt nedsænket. En halvtør dragt vil holde dit tøj under tørt, men i sig selv og give meget isolering. De fleste stoffer tillader sved at trænge ud gennem dragtens materiale.

Strømper og støvler

Strømper og støvler er også vigtige for sikker og korrekt dykning. Støvlerne er fremragende, når du har brug for at klatre hen over klipper, men er også nyttige til at skabe ekstra træk. Strømperne er strækbart lavet med neoprenskum og giver mere plads til at bevæge sig under vandet.

Tasker til dykkerdragt

Taskerne til dragter bruges til at opbevare dykkerdragter eller tilbehør til dykkerdragt og er lavet af neopren. Dragtposerne er normalt vandafvisende. For at få den bedst egnede dykkeroplevelse er dykkerdragtsposer en vigtig ting at tage med.

Undertøjsdragt

Undertøjsdragten er lavet af højkvalitets og slidstærkt materiale og er skabt til at blive brugt under vandrelaterede aktiviteter som svømning eller dykning. Det vil beskytte din hud mod de kemikalier, der findes i vandet. Den er meget fleksibel og let i vægt, hvilket hjælper dig med at dykke eller svømme let.

Våddragtsskind

Våddragtsskind , også kendt som dykkerskind eller rash guards, er figursyet tøj designet til at blive båret under en våddragt eller alene under vandaktiviteter. De er typisk lavet af tynde, lette og elastiske materialer såsom lycra, spandex eller nylon. Våddragtsskind har flere fordele: Våddragtsskind giver et lag af beskyttelse mod solens skadelige UV stråler, der hjælper med at forhindre solskoldninger, mens du tilbringer lange timer i vandet. De tilbyder også en barriere mod potentielle afskrabninger, skrammer eller stik fra livet i havet eller ru overflader. Mens våddragtsskind ikke giver det samme niveau af isolering som neoprenvåddragter, kan de tilbyde en lille stigning i varme ved at reducere vandstrømmen over huden. De kan også bruges som et ekstra lag under en våddragt for at forbedre isoleringen. Nogle våddragtsskind er specielt designet med en vandmands eller stingerbeskyttelsesfunktion. De tilbyder et ekstra lag af forsvar mod vandmandsstik eller andre potentielle havirriterende stoffer.

Mere om dragter og tilbehør til dykning:

Jo mere om dragter og komplementer dykning inkluderer tilbehør og dele, handsker og hætter og udslætsbeskyttere. Du kan købe alle produkter fra mærkerne som Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung . og Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk