up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Cressi

Cressi

Afdelinger

Alle ( Cressi )

Om Cressi

I 1939 lagde to brødre, der delte en kærlighed til havet og et talent for både at arbejde med deres hænder og designe teknisk avancerede produkter, grundlaget for Cressis innovationshistorie. I 1946, på grund af den overvældende efterspørgsel efter deres design og produkter, etablerede de Cressi -firmaet i Genova, Italien. Selvom Cressi i øjeblikket er markedsleder inden for produktion af vandsportsudstyr på globalt plan, forbliver det fuldt ud ejet af Cressi- familien, og en forpligtelse til innovation er fortsat dybt forankret i virksomhedens struktur.
Det har en historie med at udvikle innovative produkter gennem de sidste 60 år og har ofte været den første virksomhed, der har bragt innovationer på markedet. Eksempler inkluderer den første dykkermaske med en dedikeret næselomme for bedre kompensation og fridykkerfinnen, som havde et innovativt langt blad for optimal effektivitet. Disse masker og finner er designet til at forbedre dykkeroplevelsen sammen med Cressi dykkeruret . Denne tradition for teknologiske fremskridt er også blevet muliggjort af Cressis dedikation til at producere alle sine produkter på sine faciliteter i Italien.
De højeste kvalitetsstandarder er blevet opnået takket være investeringer i topmoderne produktionsudstyr, mere end 16.000 kvadratmeter indendørs plads og evnen til at udføre design- og fremstillingsprocesserne samtidigt. Ydermere giver det Cressi- ingeniører mulighed for hurtigt at skabe, teste og implementere de nyeste materialer og teknologier. Resultaterne, som er de samme nu, som de var i begyndelsen, er de mest teknologisk avancerede og bedst fremstillede produkter i verden.
I de tidlige dage med scubadykning og spydfiskeri fungerede gruppen mere som et tæt sammentømret broderskab, et broderskab af mennesker, der nød at være ved vandet. De havde succes, fordi de havde samme entusiasme for havet som dem, der købte deres produkter, hvilket bidrog til deres popularitet. Siden starten er Cressi- udstyret blevet fremstillet af de mennesker, der har mest behov for og bruger det. Udstyret er et produkt af mange timer brugt i vandet. Cressi- brødrene kombinerede deres kærlighed til havet med deres entusiasme for produkterne, inklusive den Cressi-våddragt , de solgte, og de mennesker, de hjalp.Det er stadig et af de definerende kendetegn ved virksomhedskultur i dag.
Cressi er forblevet en uundværlig del af vandsportssamfundet gennem sin ubønhørlige dedikation til innovation, sin støtte til verdens bedste svømme- og dykkerkonkurrenter og sin dedikation til at udvide fritidsmulighederne. For at sige det på en anden måde, så er passion central for Cressis væsen, fordi den stadig er i centrum for sporten.
I Cressi finder du det bedste udstyr som Cressi våddragter, snorkelsæt og gear .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk