up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Tasker og Tørbokse dykning

Tasker og Tørbokse dykning

Find et bredt udvalg af Tasker og Tørbokse-produkter til dykning. Oplev de bedste tilbud hos diveinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker og Tørbokse

Mærker for Tasker og Tørbokse

Hvordan vælger man en taske til dykning?

Rygsække

Rygsækkene til dykning kommer i et enormt udvalg af typer fra simple polstrede rygsække til rullerygsække. Dykkerrygsække har normalt et enkelt centralt rum med en stor lynlåsåbning og to holdestropper. Det tjener godt til at holde de vigtige dykkerforsyninger sikre og på ét sted, bare på grund af dets enkle design, er det den mest rimelige mulighed.

Æsker

Dykkerboksene bruges til at opbevare lidt bærbart udstyr til dykning i dem. Dykkerboksen er lavet af højkvalitets syntetisk materiale, stift, stabil og tjener i lang tid. Dykkerboksen er let, behagelig at holde og opbevare og nem at bruge. Dykkerboksene har vandtæt belægning for at beskytte dit udstyr og forhindre skrammer.

Tørre sække

En tørsæk er en let, justerbar slags taske, der er specielt skabt til at holde dine forsyninger tørre. Tørsække fås i forskellige dimensioner, vægte og nuancer og fungerer godt i ekstremt fugtige udendørs situationer. Tørsækkene er normalt lavet af højkvalitets nylon eller syntetisk materiale. Disse stoffer er robuste og hjælpsomme til at modstå udendørs omstændigheder.

Gear tasker

Geartasken til dykning har et stort rum, hvori du kan opbevare alt dit dykkerudstyr. Nogle gearposer har også hjul, så de nemt kan flyttes fra et sted til et andet. Dykkerudstyrstaskerne kommer også med andre egenskaber såsom særskilte etuier, poser osv. Disse tasker er lavet med vandafvisende materialer for at holde udstyret væk fra vand.

Urban tasker

Bytasken er ideel til at opbevare dykkerudstyr i den. Du kan bruge denne taske til at bære de vigtigste ting, der bruges til dykning. De urbane tasker vil holde dig ordentligt udstyret under dit venture. Skulderremmen er polstret og har en klipper til at justere dem. Disse tasker har 2 store rum og sidelommer til at holde varerne sikkert. Urban tasker kommer i mange forskellige farver. Mere om tasker: Find reservedele, covers, etuier og mesh sække . Reservedelene inkluderer lynlåse. Fiskenettet bruges til at holde fisken i. Betrækkene og etuerne bruges til at holde poserne dækket og beskyttet. Mesh sækken bruges også til at holde tingene sikre og beskyttet mod vand. Du kan købe disse ting fra Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung og Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk