Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Garmin

Garmin
Σχετικά με Garmin
Το Garmin είναι ένα φημισμένο όνομα στον κόσμο της καταδύσεως και της εξωτερικής περιπέτειας, φέρνοντας τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις σε καταδυτικούς σε όλο τον κόσμο. Με μια πλούσια ιστορία δημιουργίας συσκευών πλοήγησης και αθλητικών, το Garmin έχει καθιερωθεί ως μια έμπιστη μάρκα στην κοινότητα των καταδυτικών. Από διαβατήρια καταδύσεως μέχρι υπολογιστές καταδύσεως, το Garmin προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων που σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν την εμπειρία καταδύσεως και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια στο κάτω νερό. Με δυνατή κατασκευή και μοντέρνα Σχέδια, τα προϊόντα Dive του Garmin συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική για τους αναψυχητικούς και επαγγελματικούς καταδυτές. Με τα εξαιρετικά αξεσουάρ του Garmin στο Diveinn, μπορείτε να καταδυστείτε με εμπιστοσύνη και ακρίβεια.

Το Garmin έχει τα καλύτερα αξεσουάρ κάτω από το νερό.

Τα διαβατήρια καταδύσεως Garmin είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καταδύσεως. Αυτά τα επιτακτικά ρολόγια είναι χτισμένα για να αντέξουν στις απαιτήσεις της καταδύσεως, παρέχοντας σωστή ώρα και σημαντικές πληροφορίες καταδύσεως. Εξοπλισμένα με προηγμένες δυνατότητες όπως αισθητήρες βάθους, παρακολούθηση του ημερολογίου καταδύσεων και χρονόμετρα διαστήματος επιφάνειας, τα διαβατήρια καταδύσεως Garmin επιτρέπουν στους καταδυτές να παρακολουθούν την απόδοσή τους και να είναι ασφαλείς κατά τις καταδύσεις τους. Η σειρά Garmin Watch Dive έχει ειδικά σχεδιαστεί για καταδυτές που απαιτούν αξιόπιστη ώρα και βασικές πληροφορίες καταδύσεως στα δάχτυλα τους. Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν μια δυνατή κατασκευή που είναι αδιάβροχη σε μεγάλο βάθος, εγγυώντας αντοχή και απόδοση σε οποιαδήποτε περιβαλλοντική καταδύσεως. Εξοπλισμένα με διάφορες λειτουργίες καταδύσεως, όπως οι αναψυχητικές, τεχνικές και freediving, τα μοντέλα Garmin Watch Dive εξατομικεύονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών διαιτών καταδύσεως.
Οι υπολογιστές καταδύσεως Garmin είναι ισχυρά εργαλεία που φέρνουν προηγμένες τεχνολογίες στον κόσμο της καταδύσεως. Αυτές οι συμπαγείς και δαχτυλοειδείς συσκευές παρέχουν στους καταδυτές σημαντικές πληροφορίες, όπως βάθος, ώρα, κλίμακα ανόδου και κατάσταση αποσυνθέσεως, και άλλα. Με έξυπνες διεπαφές και διαμορφώσιμες οθόνες, οι υπολο