up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

MK2

MK2

running

running

cicling

cicling

Osastot

Elektroniikka ja Tietokoneet

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin on tunnettu nimi sukeltamisen ja ulkoilumaailmassa, tuoden aina ajankohtaista teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja sukeltajille ympäri maailmaa. Rikkaan historian ja laadukkaiden navigointi- ja urheiluvälineiden tuottamisen johdosta Garmin on onnistunut vakiinnuttamaan itsensä luotettavana tuotemerkkinä sukeltamisalalla. Dive watchien ja sukellustietokoneiden joukosta Garmin tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia tuotteita, joilla parannetaan sukeltamiskokemusta ja taataan turvallisuus veden alla. Kestävänä ja tyylikkäänä Garmin dive gear yhdistää toimivuuden ja esteettisyyden niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Diveinnin Garminin laadukkailla tarvikkeilla voit sukeltaa luottavaisin ja tarkoin.

Garminilla on parhaat vedenalaiset tarvikkeet.

Garmin dive watchit ovat täydellinen kumppani vedenalaiseen tutkimukseen. Nämä kestävät kellot on rakennettu kestämään sukeltamisen vaatimukset ja tarjoamaan tarkkaa ajanotto- ja tärkeää sukellustietoa. Edistyneillä ominaisuuksilla, kuten syvyysantureilla, sukellusloki-seurannoilla ja nousu- ja pinnanvälin ajastimilla, Garmin dive watchit mahdollistavat sukeltajille suorituskyvyn seurannan ja turvallisuuden veden alla. Garmin watch dive -sarja on suunniteltu erityisesti niille sukeltajille, jotka tarvitsevat luotettavan ajanoton ja tarpeellista sukellustietoa kätevästi. Nämä kellot kestävät syviä veteen altistumisia ja ovat varustettu useilla eri sukellustiloilla, kuten harrastussukeltamisella, teknisellä sukeltamisella ja vapaa-ajan sukeltamisella. Garminin sukellustietokoneet ovat tehokkaita työkaluja, jotka tuovat edistynyttä teknologiaa maailmaan sukeltamiseen. Nämä kompakti ja ranteessa kannettavat laitteet tarjoavat sukeltajille tärkeitä tietoja, kuten syvyys, aika, nousunopeus, dekonpression tilanne ja muuta. Intuitiivisilla käyttöliittymillä ja mukautettavilla näytöillä Garmin dive computers tarjoavat reaaliaikaista tietoa sukeltajille ja taataan turvallisuus veden alla. Olipa sitten aloitteleva tai kokeneempi sukeltaja, Garmin dive computers tarjoaa valikoiman malleja, jotka sopivat sukeltamistyyliisi ja taitotasoosi. Garmin Descent Mk 2 on premium sukellustietokone ja monipuolinen urheilukello, joka yhdistää ajanmukaisen teknologian tyylikkääseen muotoiluun. Hienostuneen ja kestävän rakenteen ansiosta Descent Mk 2 kestää vedenalaisen maailman rasitukset ja siirtyy sopivasti myös käytännön elämään. Tämä monikäyttöinen laite tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien edistyneet sukellustiedot, pinnan GPS-seuranta, sykemittaus, toimintaseuranta ja älykkäät ilmoitukset. Olipa sitten tutkimassa riuttoja, hylyjä tai luolia, Garmin Descent on omistettu sukellustietokone ammattilaisille ja tekniselle sukeltamiselle. Terävällä värillisellä OLED-näytöllä varustettu Descent G1 tarjoaa selkeää ja helppolukuista tietoa, mukaan lukien reaaliaikainen sukellustieto, kompassi ja mukautettavat sukellustilat. Tämä edistynyt sukellustietokone tukee myös langattomia ilmaliitäntöjä ja syvällistä sukellussuunnittelua, tehden siitä välttämättömän työkalun niille sukeltajille, jotka haluavat tutkia äärirajoja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje