up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Garmin

MK2

MK2

running

running

sykling

sykling

Avdelinger

Elektronikk og Datamaskiner

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin er et kjent navn i verden av dykking og utendørs eventyr, som bringer moderne teknologi og innovative løsninger til dykkere over hele verden. Med en rik historie med produksjon av navigasjons- og sportsutstyr, har Garmin etablert seg som en anerkjent merkevare i dykkermiljøet. Fra dykkerklokker til dykkedatamaskiner, tilbyr Garmin et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter designet for å forbedre dykkeopplevelsen og sikre sikkerhet under vann. Med solid konstruksjon og stilige design, kombinerer Garmin Dive-utstyr funksjonalitet og estetikk både for rekreasjonelle og profesjonelle dykkere. Med Garmins utmerkede tilbehør på Diveinn, kan du dykke med tillit og presisjon.

Garmin har de beste undervanns tilbehørene.

Garmin dykkerklokker er den perfekte følgesvennen for undervannsutforskning. Disse robuste klokkene er bygget for å tåle de krevende forholdene som dykking medfører, samtidig som de gir nøyaktig tidtaking og viktig dykkerinformasjon. Utstyrt med avanserte funksjoner som dybdesensorer, sporing av dykklogg, og oberflateintervalltimers, gir Garmin dykkerklokker dykkere muligheten til å overvåke ytelsen sin og holde seg trygge gjennom hele deres undervannseventyr. Garmin watch dive-serien er spesielt designet for dykkere som krever pålitelig tidtaking og viktig dykkerdata på fingertuppene sine. Disse klokkene har en robust konstruksjon som er vanntett til store dyp, noe som sikrer holdbarhet og ytelse i ethvert dykkemiljø. Utstyrt med et utvalg av dykkemoduser, som rekreasjon, teknisk og fri-diving, adresserer Garmin Watch Dive-modeller de spesifikke behovene til forskjellige dykkedisipliner.
Garmin dykkedatamaskiner er kraftige verktøy som bringer avansert teknologi til verden av dykking. Disse kompakte og armbårte enhetene gir dykkere med nødvendig data som dybde, tid, oppstigningshastighet, dekompresjonstatus og mer. Med intuitive grensesnitt og tilpassbare skjermer, leverer Garmin dykkedatamaskiner sanntidsinformasjon til dykkere og sikrer deres sikkerhet under vann. Enten du er nybegynner eller erfaren dykker, tilbyr Garmin dykkedatamaskiner et utvalg av modeller som passer din dykkemåte og ferdighetsnivå. Den Garmin Descent Mk 2 er en premium dykkedatamaskin og multisport smartklokke, som kombinerer state-of-the-art teknologi med stilig design. Med sin slekne og robuste konstruksjon, er Descent Mk 2 bygget for å tåle de harde kravene i det undervannsverdenen, samtidig som den glir jevnt over til hverdagsbruk. Denne allsidige enheten tilbyr et bredt utvalg av funksjoner, inkludert avanserte dykkemetrikker, GPS-sporing på overflaten, hjertefrekvensovervåking, aktivitetssporing og smarte varslinger. Enten du utforsker rev, vrak eller huler, er Garmin Descent en dedikert dykkedatamaskin designet for profesjonelle dykkere og teknisk dykking entusiaster. Med et klart fargeskjerm-OLED-display, gir Descent G1 klare og lettleselige opplysninger, inkludert sanntidsdykkedata, kompass og tilpassbare dykkemoduser. Denne avanserte dykkedatamaskinen støtter også trådløs luftintegrasjon og dykkeplanlegging i dybden, noe som gjør den til et uunnværlig verktøy for dykkere som utfordrer grensene for utforskning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk