up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Garmin

MK2

MK2

running

running

cykling

cykling

Kategorier

Elektronik och Datorer

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin är ett berömt namn i dykvärlden och utomhusäventyr, som erbjuder teknik i världsklass och innovativa lösningar till dykare över hela världen. Med en rik historia av att producera navigations- och sportutrustning har Garmin etablerat sig som en pålitlig varumärke inom dykcommunityn. Från dykarklockor till dykdatorer erbjuder Garmin ett brett utbud av högkvalitativa produkter som förbättrar dykupplevelsen och säkerställer säkerheten under vattnet. Med hållbara konstruktioner och stilfulla design har Garmin dykutrustning kombinerat funktion och estetik både för rekreationella och professionella dykare. Med Garmins utmärkta tillbehör på Diveinn kan du dyka med självförtroende och precision.

Garmin har de bästa undervattensaccessoarer.

Garmin dykarklockor är den perfekta följeslagaren för undervattensutforskning. Dessa robusta klockor är byggda för att tåla de krävande förhållandena vid dykning samtidigt som de erbjuder exakt tidsbestämning och viktig dykinformation. Utrustade med avancerade funktioner som djupgivare, dykloggspårning och ytintervalltimers ger Garmin dykarklockor dykarna möjlighet att övervaka sin prestanda och hålla sig säkra under deras undervattensäventyr. Garmin Watch Dive-serien är specifikt designad för dykare som kräver pålitlig tidsbestämning och viktig dykinformation på fingertopparna. Dessa klockor har en robust konstruktion som är vattentätt till stora djup, vilket säkerställer hållbarhet och prestanda i alla dykmiljöer. Utrustade med ett antal olika dyklägen, såsom rekreationella, tekniska och fritidsdykning, caterar Garmin Watch Dive modeller till de specifika behoven hos olika dykdiscipliner.
Garmin dykdatorer är kraftfulla verktyg som tar avancerad teknik till världen av dykning. Dessa kompakta och handledsbaserade enheter ger dykare viktig information som djup, tid, stigningshastighet, dekompressionsstatus och mer. Med intuitiva gränssnitt och anpassningsbara skärmar ger Garmin dykdatorer realtidsinformation till dykare och säkerställer deras säkerhet under vattnet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren dykare erbjuder Garmin dykdatorer en rad modeller som passar din dykstil och skicklighetsnivå. Den Garmin Descent Mk 2 är en premium dykdator och multisport smartwatch som kombinerar state-of-the-art teknik med stilfull design. Med sin slanka och robusta konstruktion är Descent Mk 2 byggd för att tåla de hårda förhållandena under vattnet samtidigt som den smidigt övergår till vardagligt bärande. Denna mångsidiga enhet erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive avancerade dykmetriker, spårning av ytans GPS, hjärtfrekvensövervakning, aktivitetsspårning och smarta aviseringar. Oavsett om du utforskar rev, vrak eller grottor är Garmin Descent en dedikerad dykdator designad för professionella dykare och tekniska dykentusiaster. Med en klar färgskärm ger Descent G1 tydlig och lättläst information, inklusive realtidsdykinformation, kompass och anpassningsbara dyklägen. Denna avancerade dykdator stöder också trådlös luftintegration och ingående dykplanering, vilket gör den till ett oumbärligt verktyg för dykare som utmanar gränserna för utforskning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga