up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Hollis

Hollis

Allt ( Hollis )

Om Hollis

Siden oppstarten i 1972 har Holli vært synonymt med innovasjon, kvalitet og et løfte om å forbedre dykkeopplevelsen. Grunnlagt av den legendariske pioneren innen teknisk dykking, Bob Hollis, ble selskapet født ut av en lidenskap for å utforske det som ligger under bølgene. Hollis har vokst fra et lite oppstartselskap til et globalt anerkjent merke som er tilliten til dykkere med alle nivåer av ferdigheter. Konklusjonen er at Hollis har skåret ut sitt navn i dykkeindustrien som et merke som dykkere kan stole på. Med en rik historie som er dypt forankret i innovasjon og et løfte om å levere toppmoderne dykkerutstyr, Hollis fortsetter å være et fyrtårn for eksepsjonell kvalitet for dykkere over hele verden. Uansett om du utforsker livlige korallrev eller dykker inn i de dype hulene under vannet, er Hollis din pålitelige følgesvenn for en trygg og uforglemmelig undervannsopplevelse.

Avdekker eksepsjonell kvalitet på dykkerutstyr

Holliss flytekontrollenheter (BCD) jakker er designet for å gi største mulig komfort, kontroll og holdbarhet under vann. Med fokus på ergonomi og funksjonalitet, er disse BCDene egnet for både rekreasjonsdykkere og tekniske entusiaster. Hollis BCD-jakker har funksjoner som modulær design, vektsystemer og tilpassbare alternativer, noe som gjør dem til et etablert valg for dykkere over hele verden. Når det kommer til å holde utstyret ditt tørt og sikkert, er Hollis tørkesekker valget. Laget av robuste materialer, er ikke disse sekkene bare vanntette, men også enkle å transportere. Hollis tørkesekker sikrer at utstyret ditt forblir tørt og beskyttet, slik at du kan fokusere på den vakre verdenen under vannet. Hollis er et navn som er synonymt med kvalitetsdykkerutstyr. Fra masker og snorkel til avanserte tekniske dykkeutstyr, Hollis har det hele. Uansett om du er nybegynner som leter etter et pålitelig oppsett eller en erfaren dykker som søker etter tekniske løsninger, har Hollis dykkerutstyr utstyr som dekker dine behov. Hjertet til enhver dykkeopplevelse ligger i regulatoren, og Hollis leverer eksepsjonell ytelse og pålitelighet. Med et Hollis regulerersett kan du puste lett og vite at utstyret er designet for å tilfredsstille kravene til dine undervannsopplevelser. Hollis’s dykkefinner er en fusion av hydrodynamisk design og komfort. Uansett om du glir gjennom korallrev eller utforsker dype vrak, tilbyr disse finnene overlegen fremdrift og kontroll. Ingen dykk er fullstendig uten det riktige tilbehøret, og Hollis har deg dekket. Fra dykkelys til utstyrsvesker, er tilbehøret deres laget med samme oppmerksomhet på detaljer og holdbarhet som primærutstyret. Hollis dykkerutstyrstilbehør er designet for å forbedre dykkeopplevelsen din, slik at du har alt du trenger tilgjengelig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk