up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Hollis

Hollis

Alles ( Hollis )

Over Hollis

Sinds de oprichting in 1972 is Holli synoniem geworden met innovatie, kwaliteit en een toewijding aan het verbeteren van de duikervaring. Opgericht door de legendarische pionier in technisch duiken, Bob Hollis, is het bedrijf geboren uit een passie voor verkenningen onder de golven. Hollis is gegroeid van een kleine start-up naar een wereldwijd erkend merk dat vertrouwd wordt door duikers van alle vaardigheidsniveaus.
Kortom, Hollis heeft zijn naam gegraveerd in de duikindustrie als een merk waarop duikers kunnen vertrouwen. Met een rijke geschiedenis die geworteld is in innovatie en een toewijding aan het leveren van topklasse duikuitrusting, blijft Hollis een toonbeeld van uitmuntendheid voor duikers over de hele wereld. Of u nu kleurrijke koraalriffen verkent of dook in de diepten van onderwatergrotten, Hollis is uw betrouwbare partner voor een veilige en onvergetelijke onderwateravontuur.

Excellence in duikuitrusting onthullen

Hollis zijn opblaasbare jassen (BCD's) zijn ontworpen om de grootste comfort, controle en duurzaamheid onder water te bieden. Met een focus op ergonomie en functionaliteit, deze BCD's zijn geschikt voor recreatieve duikers en technische enthousiastelingen. Hollis BCD-jassen bieden functies zoals modulair ontwerp, gewichtsintegratiesystemen en aanpasbare opties, waardoor ze een vaste keuze zijn voor duikers over de hele wereld. Als het gaat om het droog en veilig houden van uw uitrusting, zijn Hollis-droogzakken de go-to keuze. Vervaardigd uit robuust materiaal, zijn deze zakken niet alleen waterdicht maar ook makkelijk te vervoeren. Hollis-droogzakken zorgen ervoor dat uw apparatuur droog en beschermd blijft, waardoor u zich kunt richten op de schoonheid van de onderwaterwereld. Hollis is een naam die synoniem staat met kwaliteitsduikuitrusting. Van maskers en snorkels tot geavanceerde technische duikuitrusting, Hollis heeft het allemaal. Of u nu een beginner bent op zoek naar een betrouwbaar masker of een ervaren duiker die technische oplossingen zoekt, Hollis's duikuitrusting heeft de apparatuur die aan uw behoeften voldoet. Het hart van elke duikervaring ligt in het regelset, en Hollis levert uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Met een Hollis-regelset kunt u gemakkelijk ademhalen, wetende dat uw uitrusting is ontworpen om aan de eisen van uw onderwateravonturen te voldoen. Hollis's duikvinnen zijn een fusie van hydrodynamisch ontwerp en comfort. Of u nu door koraalriffen glijdt of diepe wrakken verkent, deze vinnen bieden superieure aandrijving en controle. Geen duik is compleet zonder de juiste accessoires en Hollis heeft u bedekt. Van duiklampen tot gear bags, hun accessoires worden met dezelfde aandacht voor detail en duurzaamheid als hun primaire uitrusting vervaardigd. Hollis's duikuitrustingaccessoires zijn ontworpen om uw duikervaring te verbeteren, zodat u alles binnen handbereik heeft.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden