up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hollis

Hollis

KAIKKI ( Hollis )

Noin Hollis

Holli on ollut innovatiivisuuden, laadun ja sitoutumisen lisäämiseen sukelluskokemukseen synonyymi sen perustamisesta 1972 lähtien. Legendaarisen teknisen sukelluksen pioneereilla, Bob Holliksella, oli yritys syvien aaltojen tutkimiseen liittyvästä intohimosta. Holliksen on kasvanut pienestä startupista tunnetuksi maailmanlaajuiseksi brändiksi, jonka kaikilla tasoilla olevat sukeltajat luottavat. Lopuksi, Holliksella on kaiverrettu nimensä sukellusalaan luotettavana brändinä. Riittävän innovatiivisen ja sitoutuneen tarjoamiseen laadukasta sukellusvarustetta, Holliksen edelleen on erinomaisuuden liekki jokaiseen sukeltajaan maailmanlaajuisesti. Olitpa tutkimassa eloista koralliriuttoa tai sukeltamassa syviin luolastoihin, Holliksella on luotettava kumppani turvalliselle ja unohtumattomalle sukelluskokemukselle.

Luoden Eksklusiivisuutta Sukellusvarusteisiin

Holliksen painonhallintalaitteet (BCD) takit on suunniteltu tarjoamaan suurinta mukavuutta, hallintaa ja kestävyyttä veden alla. Painottaen ergonomiaa ja toiminnallisuutta, nämä BCDs sopivat sekä harrastesukeltajille että teknisiin harrastajiin. Holliksen BCD takit korostavat ominaisuuksia kuten modulaarisen suunnittelun, painon integraatiosysteemit ja muokattavissa olevat vaihtoehdot, tehden niistä suosittuja valintoja kaikille sukeltajille. Kun on kyse pitämään varusteesi kuivana ja turvallisena, Holliksen kuiva säkit ovat go-to-valinta. Valmistettu vahvoista materiaaleista, nämä säkit ovat eivät vain vesitiiviitä, vaan myös helppoja kuljettaa. Holliksen kuivat säkit takaavat, että laitteesi pysyy kuivana ja suojattuna, jotta voit keskittyä vedenalainen maailman kauneuteen. Holliksen nimi on synonyymi laadukkaalle sukellusvarusteelle. Maskien ja snorkkelien läpi kohti edistyneitä teknisiä sukellusvarusteita, Holliksen tarjoaa kaiken. Olitpa aloitteleva sukeltaja joka etsii luotettavaa maskia tai kokeneempi sukeltaja joka etsii teknisiä ratkaisuja, Holliksen sukellusvarusteet tarjoavat laitteet joilla vastata tarpeisiisi. Sukelluskokemuksen sydän on säätimissarja, ja Holliksen tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden. Holliksen säätimissarjalla, voit hengittää rauhassa tietäen, että laitteesi on suunniteltu vastaamaan vaatimuksia alusmatkoillesi. Holliksen sukellussukelt ovat yhdistelmä hydrodynaamisesta suunnittelusta ja mukavuudesta. Olitpa liikkuen koralliriuttojen läpi tai tutkimassa syviä hylyjä, nämä sukellussukelt tarjoavat huippu propulsioon ja hallintaan. Ei sukelluskokemusta ole valmis ilman oikeita lisävarusteita ja Holliksen tarjoaa kaiken tarvittavan. Valoista laukkuihin, heidän lisävarusteet on valmistettu samalla huolella yksityiskohtiin ja kestävyyteen kuin heidän päälaitteensa. Holliksen sukellusvarusteiden lisävarusteet on suunniteltu parantamaan sukelluskokemustasi, varmistaen että sinulla on kaikki tarvittava heti saatavilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje