up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hollis

Hollis

Allt ( Hollis )

Märkesinformation för Hollis

Sedan dess grundande 1972 har Holli varit synonymt med innovation, kvalitet och ett engagemang för att förbättra dykupplevelsen. Grundat av den legendariska pionjären inom teknisk dykning, Bob Hollis, föddes företaget ur en passion för att utforska världen under vågorna. Hollis har vuxit från en liten startup till ett globalt erkänt varumärke som divers of alla skicklighetsnivåer litar på. I slutändan har Hollis skapat sitt namn inom dykindustrin som ett varumärke som dykare kan lita på. Med en rik historia som grundar sig i innovation och ett engagemang för att tillhandahålla toppklassiga dykutrustning fortsätter Hollis att vara en förebild för excellence för dykare världen över. Oavsett om du utforskar levande korallrev eller dyker in i djupet av undervattensgrottor, är Hollis din pålitliga följeslagare för en säker och oförglömlig undervattensupplevelse.

Avslöjar excellence i dykutrustning

Holliss flytvästor är utformade för att ge maximal komfort, kontroll och hållbarhet under vattnet. Med fokus på ergonomi och funktion passar dessa flytvästar både för rekreationella dykare och tekniska entusiaster. Hollis BCD-jackor har funktioner som modulär design, viktintegrationssystem och anpassningsbara alternativ, vilket gör dem till ett grundval att välja bland för dykare världen över. När det gäller att hålla din utrustning torr och säker är Hollis torra säckar det självklara valet. Tillverkade av robusta material är dessa säckar inte bara vattentäta utan också lätta att transportera. Hollis torra säckar garanterar att din utrustning förblir torr och skyddad, så att du kan fokusera på skönheten i den undervattensvärlden. Hollis är ett namn som är synonymt med kvalitetsdykutrustning. Från masker och snorklar till avancerad teknisk dykutrustning har Hollis allt. Oavsett om du är en nybörjare som letar efter en pålitlig mask eller en erfaren dykare som söker tekniska lösningar, har Hollis dykutrustning utrustning som möter dina behov. Hjärtat i varje dykupplevelse ligger i regulatoruppsättningen, och Hollis levererar exceptionell prestanda och pålitlighet. Med en Hollis regulatoruppsättning kan du andas lätt, med vetskap om att din utrustning är utformad för att möta kraven för dina undervattensäventyr. Hollis dykfenor är en fusion av hydrodynamisk design och komfort. Oavsett om du sveper genom korallrev eller utforskar dju

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga