up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Reebok Classics

Herrekollektion

Herrekollektion

Damekollektion

Damekollektion

Kufferter

Kufferter

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

Børnesko

Børnesko

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Kufferter

Tilbehør

Alle( Reebok Classics )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Reebok classics

Reebok Classics, et ikonisk sportstøj, er et synonym med tidløs fodtøj og beklædning, der er berømt for sin fusion af stil og ydeevne. Det prominente mærke blev grundlagt i 1958 i Bolton, Lancashire, England af Willian Foster. Oprindeligt fik det anerkendelse for at udfærdige innovative sportsko, og inden 1979 havde selskabet taget navnet ´´Reebok,´´ inspireret af en afrikansk gazelle af samme navn, som er kendt for sin hastighed og agility. Freestyle, designet udelukkende til kvinder, revolutionerede sportsfodtøjsmarkedet ved at omfavne dristige farver og et high-top-silhuet.
Fast forward til nutiden, og Reebok Classics fortsætter med at trives som et globalt livsstilsmærke. Mens man opretholder sin værdsættelse af arvdesign, har mærket kontinuerligt udviklet sig for at tilpasse sig kravene fra moderne forbrugere. Reebok Classics står nu som et symbol på ægthed og nostalgi, der forbinder generationer af trendsettere, sneakerheads og sportstøjsentusiaster. Reebok Classics fortsætter med at være en magtfaktor i verden af sportswear, der kombinerer nostalgi, stil og ydeevne for at skabe et mærke, der er til stede for generationer fortid og nutid.

Reebok Classics tilbyder Iconic Footwear and Timeless Apparel

Reebok Classics tøj-kollektionen er en forlængelse af mærkets filosofi - en fusion af tidløs stil og moderne komfort. Fra klassiske jakker og hættetrøjer til grafiske tees og sweatpants udtrykker tøjlinjen ånden af sportswear med et mode-fremme kant. Hver del er håndlavet med højkvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og stil, der kan modstå testen af tid. Reebok Classics herretøj omfavner en blanding af moderne æstetik og vintage charme. Fra retro-inspirerede vindjakker til hyggelige crewneck sweatshirts fejrer mænds kollektionen arven, mens den indarbejder moderne designelementer.
Reebok Classics kvindetøj-sortimentet udstråler selvtillid og elegance. Ved at kombinere retro silhuetter med moderne pasformer tilbyder kollektionen et bredt udvalg af muligheder, herunder formstøbt leggings, oversized tees og chic crop tops. Reebok Classics skofamilie viser en diversificeret samling af ikoniske designs, der har overskredet generationer. Hver sko kombinerer perfekt stil, komfort og ydeevne, hvilket gør dem til et populært valg for atleter og modeentusiaster. Uanset om det er Classic Leather, Workout eller Club C, Reebok Classics sko er et tidløst supplement til enhver sneaker-samling.
Reebok Classics herresko tilbyder et bredt spektrum af muligheder for at imødekomme forskellige præferencer. Fra det retro-charmerende Classic Leather til den atletiske funktion af Workout, omfatter mænds skokollektionen mærkets engagement i at levere kvalitetssko, der består testen af tid. For kvinder, der søger en blanding af mode og funktion, Reebok Classics kvindesko tilbyder den ideelle balance. Kollektionen har ikoniske silhuetter som Freestyle og Club C, alle designet til at styrke kvinder på farten mens du tilføjer et strejf af tidløs elegance til enhver outfit.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk