Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Scotch & Soda

Σχετικά με Scotch & Soda
Το Scotch & Soda, ένα Ολλανδικό fashion brand που ιδρύθηκε το 1985, έχει κερδίσει μια διάσημη επαγγελματική παρουσία για τα ιδιαίτερα, casual-chic ρούχα του. Γνωστό για τη μοναδική συνδυασμό των κλασικών και σύγχρονων στιλ, το Scotch & Soda απεικονίζει έναν εύκολο και κοσμοπολιτισμικό προσέγγιση στη μόδα. Το όνομα του brand αναφέρεται απεικονίζει την περιπέτεια με την οποία επιδεικνύεται η αγάπη του για τα κλασικά στιλ, ενώ το Soda αναφέρεται στην σύγχρονη, ανανεωτική έννοια της μόδας. Με έμφαση σε υψηλής ποιότητας υλικά, προσοχή στη λεπτομέρεια και μια αποστολή στην δημιουργικότητα, το Scotch & Soda έχει γίνει ένα γαλλικό αγαπημένο για τους μόδας συνετούς ατόμους. Scotch & Soda είναι ένα fashion brand που συνδυάζει εύκολα τα κλασικά και τα σύγχρονα στιλ, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ρούχων για άνδρες και γυναίκες. Με μια πλούσια ιστορία που πηγαίνει πίσω στο 1985, το brand έχει κερδίσει μια επαγγελματική παρουσία για την δημιουργικότητά του, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την υπαγωγή στην ποιότητα. Από μπουφάν και ζακέτες σε πουλόβερ και καπέλα, την συλλογή ρούχων του Scotch & Soda απεικονίζει ένα casual-chic αισθητικό που ανταποκρίνεται με τους μόδας συνετούς ανθρώπους που αναζητούν έξυπνα, άνετα και ευέλικτα κομμάτια για τα γκαρνταρόμπα τους.
Εύκολα Στιλάτα Ρούχα με Πλούσια Ιστορία

Η συλλογή ρούχων του Scotch & Soda χαρακτηρίζεται από την ποικιλία των ρουχισμών του για άνδρες και γυναίκες. Τα ρούχα του brand συνδυάζουν έναν ήπιο, μοντέρνο αισθητικό με μια εκτίμηση για την παραδοσιακή κατασκευή. Αν ζητάτε κομμάτια για καθημερινή φορά ή εξαιρετικά κομμάτια για ειδικές στιγμές, το Scotch & Soda έχει ό,τι ψάχνετε. Τα ρούχα του Scotch & Soda για άνδρες εκφράζουν απεριόριστο ψιλό. Το brand προσφέρει ένα συνολικό φάσμα ρούχων για κάθε γιορτή. Τα ρούχα του Scotch & Soda για γυναίκες είναι μια εορτή της εκλεπτυσμένης μόδας. Από κομψά ντύσιμα και πολυτελείς μπλούζες σε μοντέρνα δέντρα και ζεστά καινούρια, η συλλογή τους για γυναίκες προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την σύγχρονη, επιδεικνύονται μόδας γυναίκα. Τα μπουφάν του Scotch & Soda είναι το ιδανικό συνδυασμό απόκρισης και στιλ. Σχεδιασμένα από μαλακά, υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα μπουφάν έχουν μοναδικά εκτυπώσεις και διακοσμήσεις που προσθέτουν μια νότα προσωπικότητας στην casual εμφάνισή σας. Τα ζακέτες του Scotch & Soda έχουν σ