Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Scotch & Soda

Noin Scotch & Soda
Scotch & Soda on alankomaalainen muotimerkki, joka perustettiin vuonna 1985 ja joka on ansainnut maineen erottuvasta, casual-chic-vaatetuksesta. Tunnettu ainutlaatuisesta klassisen ja nykyaikaisen tyylin sekoituksestaan, Scotch & Soda edustaa rennon ja kosmopoliittisen lähestymistavan muotiin. Merkin nimi itsessään heijastaa sen seikkailunhaluista hengenheimolaisuutta, koska Scotch edustaa rakkautta klassiseen tyyliin ja Soda taas nykyaikaista ja raikasta otetta muotiin. Korkealaatuisten materiaalien, huolellisen työn ja luovan lähestymistavan ansiosta Scotch & Soda on tullut globaaliksi suosikiksi muotiin paneutuneille yksilöille.
Scotch & Soda on muotimerkki, joka yhdistää luontevasti klassisen ja nykyaikaisen tyylin, tarjoten laajan valikoiman vaatteita miehille ja naisille. Rikkaan historiansa kautta vuoteen 1985 asti, brändi on ansainnut maineen luovuudestaan, huolellisuudesta ja sitoutumisesta laatuun. Huppareista ja takkeista villapaitoihin ja farkkuihin, Scotch & Soda:n vaatteet edustavat casual-chic-esteettisyyttä, joka resonoi tyylitietoisilla yksilöillä, jotka etsivät tyylikkäitä, mukavia ja monikäyttöisiä kappaleita vaatekaappiinsa.

Effortlessly Stylish Fashion with a Rich Heritage

Scotch & Soda:n vaatteet tunnistetaan monipuolisesta miesten ja naisten vaatteiden kokoelmastaan. Brändin vaatetus yhdistää rentoutuneen, modernin esteettisyyden klassiselle käsityöläisyydelle. Olipa etsinnässä jokapäiväisiä tarpeita tai erityisiä tilaisuuksia varten näyttäviä kappaleita, Scotch & Soda on kattanut kaiken. Scotch & Soda miesten vaatteet heijastavat luontevan hienostuneisuuden. Brändi tarjoaa kattavan valikoiman vaatteita jokaiseen tilaisuuteen. Scotch & Soda naisten vaatteet ovat eklektisen muodin juhlaa. Eleganteista mekoista ja monikäyttöisiin blouseihin trendikkäisiin farkkuihin ja lämpimiin neuleisiin, naisten kokoelma tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja modernille, tyylin tajuiselle naiselle. Scotch & Soda hupparit ovat ihanteellinen sekoitus mukavuutta ja tyyliä. Niistä on valmistettu pehmeistä ja korkealaatuisista materiaaleista, ja niissä on ainutlaatuisia kuoseja ja malleja, jotka lisäävät omaa persoonallisuutta rennolle ilmeelle. Scotch & Soda takit on suunniteltu pitämään sinut lämpimänä ja samalla säilyttämään tyyli.
Pysy lämpimänä ja muodikkaana Scotch & Soda:n neuleiden kanssa. Neuleita on saatavana erilaisissa tekstuureissa, kuvioissa ja väreissä, joten löydät varmasti täydellisen kappaleen, joka parantaa kylmän sään vaatekaappiasi. Scotch & Soda collegepuserot tarjoavat rentoutuneen ja rentoon tyylin. Nämä monikäyttöiset kappaleet ovat täydellisiä arkipäiviin ja valmistettu brändin tunnusomaisen huolellisuuden mukaisesti. Farkut ovat osa Scotch & Soda-perinnettä. Olipa valintasi sitten laihat, suorat tai rentoutuneet istuvuudet, Scotch & Soda:n farkut on suunniteltu niin mukavuuden kuin muodin nimissä.