up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Alle ( Scotch & Soda )

Om Scotch & Soda

Scotch & Soda, en dansk modebrand, grundlagt i 1985, har opnået et ry som et distinkt, casual-chic tøj. Kendt for sin unikke blanding af klassiske og moderne stilarter, Scotch & Soda udtrykker en afslappet og cosmopolitisk tilgang til mode. Brandets navn selv afspejler sin eventyrlystne ånd, da Scotch repræsenterer dens kærlighed til klassiske stilarter, mens Soda repræsenterer dens moderne og forfriskende tilgang til mode. Med fokus på høj kvalitet, detaljer og en forpligtelse til kreativitet, har Scotch & Soda blivet en global favorit for modebevidste individer.
Scotch & Soda er et modebrand, der let blandes klassiske og moderne stilarter, der tilbyder et bredt udvalg af tøj til mænd og kvinder. Med et rigt historie, der går tilbage til 1985, har mærket opnået et ry for kreativitet, detaljer og forpligtelse til kvalitet. Fra hættetrøjer og jakker til sweatre og jeans, Scotch & Soda´s tøj-samling udtrykker en casual-chic-æstetik, der resonner med modebevidste individer, der søger stilfulde, behagelige og alsidige stykker til deres garderober.

Ubesværet stilfuld mode med en rig arv

Scotch & Soda´s tøj-udvalg kendetegnes ved sin diverse samling af tøj til både mænd og kvinder. Mærkets beklædning kombinerer en afslappet, modernistisk æstetik med en anerkendelse af traditionel håndværk. Uanset om du leder efter hverdagens essentielle eller skiller sig ud stykker til specielle lejligheder, har Scotch & Soda dig dækket. Scotch & Soda mænds tøj udstråler ubesværet cool. Mærket tilbyder et omfattende udvalg af tøj til enhver lejlighed.
Scotch & Soda kvinders tøj er en fejring af eklektisk mode. Fra elegante kjoler og alsidige bluser til trendy denim og hyggelige strik, deres kvinders kollektion tilbyder et bredt udvalg af valg til den moderne, stilbevidste kvinde. Scotch & Sodas hættetrøjer er den perfekte blanding af komfort og stil. Fremstillet af blødt, høj kvalitet materialer, disse hættetrøjer har unikke mønstre og design, der tilføjer et strejf af individualitet til dit casuelle look. Scotch & Soda jakker er designet til at holde dig varm uden at gå på kompromis med stil.
Hold dig varm og fashionable med Scotch & Soda´s sweatre. Deres sweatre er tilgængelige i forskellige teksturer, mønstre og farver, så du sikrer, at du finder det perfekte stykke for at løfte din koldt-vejr garderobe. Scotch & Soda sweatshirts tilbyder en afslappet og afslappet stil. Disse alsidige stykker er perfekte til casuelle dage og er fremstillet med mærkets signatur opmærksomhed på detaljen. Denim er i hjertet af Scotch & Soda´s arv. Uanset om du foretrækker slanke, lige eller afslappede pasformer, Scotch & Soda´s jeans er designet til både komfort og mode.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk