up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Pieces

BLAZERS

BLAZERS

Dames Truien

Dames Truien

Dames broek

Dames broek

Categorieën

Dames Accessoires

Dames Kleding

Heren Accessoires

Kinder Accessoires

Koffers

Meisjeskleding

Alles( Pieces )

Pieces

PIECES is een Deens kleding- en accessoiremerk gevestigd in Aarhus. Het werd in 2003 opgericht als onderdeel van de BESTSELLER-groep, een Deens modebedrijf in familiebezit, opgericht in 1975 door Troels Holch Povlsen met slechts 3 werknemers. Onze eerste twee PIECES-winkels openden in 2004 in Kopenhagen en Amsterdam. We hebben sindsdien een lange weg afgelegd. En wij blijven groeien!

Onze missie is om alle jonge individuen over de hele wereld te eren. Wij geloven dat het kopen van mode gemakkelijk en leuk moet zijn en dat je er blij en geweldig uit moet zien! We zijn geobsedeerd door onze klanten en onze producten. We houden ervan om nieuwe trends vorm te geven en individuen te inspireren om hun eigen looks te creëren. Daarom ontwerpen we moderne, eenvoudige en gemakkelijk te dragen collecties met kleding en accessoires voor een geweldige prijs.

Onze visie is om onafhankelijke individuen te inspireren om hun looks te creëren en te voltooien. Mode moet krachtig en speels zijn.
Met een nieuw begrip van de volgende generatie, onze doelgroep, zijn we gaan beseffen wat er van ons wordt verwacht; ze willen gewoon meer. Ze willen een sociaal merk - dus hier zijn we! We streven naar nieuwheid en perfectie, vandaar dat we vaak veranderen. We communiceren direct en geloven in authenticiteit, maar bovenal omarmen we diversiteit en creativiteit. We verbeteren door beïnvloed te worden. We luisteren en stellen onze platformen open om met iedereen samen te werken; van lokale helden tot internationale bloggers. We creëren en communiceren met onze klanten onze PIECES Squad en we benadrukken dit aspect zelfs in onze winkelruimtes; onze sociale studio`s.

Duurzaamheid: we zijn continu op weg om duurzaamheid te verankeren in het maken van onze kledingstukken. We begrijpen dat de keuzes die we vandaag maken een directe impact hebben, niet alleen op onze generatie, maar ook op toekomstige generaties. We zijn op een continue rei

clouse menu Afronden