up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Pieces

BLAZERE

BLAZERE

Dametrøjer

Dametrøjer

Kvinders bukser

Kvinders bukser

Afdelinger

Dametøj

Kufferter

Pigetøj

Tilbehør Til Børn

Tilbehør Til Kvinder

Tilbehør Til Mænd

Alle( Pieces )

Pieces

PIECES er et dansk tøj- og tilbehørsmærke beliggende i Aarhus. Det blev etableret i 2003 som en del af BESTSELLER-gruppen, en dansk familieejet modevirksomhed, grundlagt i 1975 af Troels Holch Povlsen med kun 3 ansatte. Vores første to PIECES-butikker åbnede i 2004 i København og i Amsterdam. Vi er nået langt siden da. Og vi fortsætter med at vokse!

Vores mission er at fejre alle unge mennesker rundt om i verden. Vi mener, at det skal være nemt og sjovt at købe mode, og det skal efterlade dig glad og se fantastisk ud! Vi er besat af vores kunder og vores produkter. Vi elsker at forme nye trends og inspirere individer til at skabe deres eget look. Det er derfor, vi designer moderne, enkle og brugervenlige kollektioner med tøj og tilbehør til stor værdi.

Vores vision er at inspirere uafhængige individer til at skabe og fuldende deres looks. Mode skal være styrkende og legende.
Med en ny forståelse af den næste generation, vores målgruppe, er vi kommet til at indse, hvad der forventes af os; de vil simpelthen have mere. De vil have et socialt brand – så her er vi! Vi stræber efter nyt og perfektion, og derfor ændrer vi os ofte. Vi kommunikerer direkte og tror på autenticitet, men frem for alt omfavner vi mangfoldighed og kreativitet. Vi forbedrer os ved at blive påvirket. Vi lytter, og vi åbner vores platforme for at samarbejde med alle; fra lokale helte til internationale bloggere. Vi skaber og interagerer med vores kunder vores PIECES Squad, og vi fremhæver endda dette aspekt i vores butikslokaler; vores sociale studier.

Bæredygtighed: Vi er på en kontinuerlig rejse med at integrere bæredygtighed i fremstillingen af vores tøj. Vi forstår, at de valg, vi træffer i dag, har en direkte indvirkning på ikke kun vores generation, men også de kommende generationer. Vi er på en kontinuerlig rejse, hvor vi lærer hver dag. Vi er ikke perfekte, men stræber efter at gøre det bedre hver dag.

clouse menu Luk