up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Pieces

BLAZERS

BLAZERS

Damtröjor

Damtröjor

Dambyxor

Dambyxor

Kategorier

Damkläder

Pojkar Kläder

Tillbehör

Tjejkläder

Väskor

Allt( Pieces )

Pieces

PIECES är ett danskt kläd- och accessoarmärke beläget i Århus. Det etablerades 2003 som en del av BESTSELLER-gruppen, ett danskt familjeägt modeföretag, grundat 1975 av Troels Holch Povlsen med bara 3 anställda. Våra två första PIECES-butiker öppnade 2004 i Köpenhamn och i Amsterdam. Vi har kommit långt sedan dess. Och vi fortsätter att växa!

Vårt uppdrag är att fira alla unga individer runt om i världen. Vi tror att det ska vara enkelt och roligt att köpa mode och att det ska göra dig glad och se fantastisk ut! Vi är besatta av våra kunder och våra produkter. Vi älskar att forma nya trender och inspirera individer att skapa sina egna looks. Det är därför vi designar moderna, enkla och lätta att bära kollektioner med kläder och accessoarer till mycket pris.

Vår vision är att inspirera oberoende individer att skapa och fullända sitt utseende. Mode ska vara stärkande och lekfullt.
Med en ny förståelse för nästa generation, vår målgrupp, har vi kommit att inse vad som förväntas av oss; de vill helt enkelt ha mer. De vill ha ett socialt varumärke – så här är vi! Vi strävar efter nyhet och perfektion och därför förändras vi ofta. Vi kommunicerar direkt och tror på autenticitet, men framför allt omfamnar vi mångfald och kreativitet. Vi förbättras genom att bli påverkade. Vi lyssnar och vi öppnar våra plattformar för att samarbeta med alla; från lokala hjältar till internationella bloggare. Vi skapar och interagerar med våra kunder vår PIECES Squad och vi lyfter även fram denna aspekt i våra butiksytor; våra sociala studior.

Hållbarhet: Vi är på en kontinuerlig resa för att integrera hållbarhet i tillverkningen av våra plagg. Vi förstår att de val vi gör idag har en direkt inverkan på inte bara vår generation utan även för kommande generationer. Vi är på en kontinuerlig resa där vi lär oss varje dag. Vi är inte perfekta utan strävar efter att göra det bättre varje dag.

clouse menu Stänga