up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Pieces

BLAZERE

BLAZERE

Gensere for kvinner

Gensere for kvinner

Damebukser

Damebukser

Avdelinger

Barnetilbehør

Dameklær

Jenteklær

Kofferter

Menn Tilbehør

Tilbehør Til Dame

Allt( Pieces )

Pieces

PIECES er et dansk kles- og tilbehørsmerke lokalisert i Aarhus. Det ble etablert i 2003 som en del av BESTSELLER-gruppen, et dansk familieeid moteselskap, grunnlagt i 1975 av Troels Holch Povlsen med kun 3 ansatte. Våre to første PIECES-butikker åpnet i 2004 i København og i Amsterdam. Vi har kommet langt siden den gang. Og vi fortsetter å vokse!

Vårt oppdrag er å feire alle unge mennesker rundt om i verden. Vi tror at det skal være enkelt og morsomt å kjøpe mote, og det skal gjøre deg glad og se fantastisk ut! Vi er besatt av kundene og produktene våre. Vi elsker å forme nye trender og inspirere enkeltpersoner til å skape sine egne looks. Dette er grunnen til at vi designer moderne, enkle og brukervennlige kolleksjoner med klær og tilbehør til stor verdi.

Vår visjon er å inspirere uavhengige individer til å skape og fullføre sitt utseende. Mote skal være styrkende og leken.
Med en ny forståelse av neste generasjon, vår målgruppe, har vi innsett hva som forventes av oss; de vil rett og slett ha mer. De vil ha en sosial merkevare – så her er vi! Vi streber etter nyhet og perfeksjon, derfor endrer vi oss ofte. Vi kommuniserer direkte og tror på autentisitet, men fremfor alt omfavner vi mangfold og kreativitet. Vi forbedrer oss ved å bli påvirket. Vi lytter og åpner plattformene våre for å samarbeide med alle; fra lokale helter til internasjonale bloggere. Vi skaper og samhandler med kundene våre PIECES Squad, og vi fremhever til og med dette aspektet i våre butikklokaler; våre sosiale studioer.

Bærekraft: Vi er på en kontinuerlig reise for å integrere bærekraft i produksjonen av plaggene våre. Vi forstår at valgene vi tar i dag, har en direkte innvirkning på ikke bare vår generasjon, men også for fremtidige generasjoner. Vi er på en kontinuerlig reise hvor vi lærer hver dag. Vi er ikke perfekte, men streber etter å gjøre det bedre hver dag.

clouse menu Lukk