up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Pieces

BLASEERIT

BLASEERIT

Naisten neulepuserot

Naisten neulepuserot

Naisten housut

Naisten housut

Osastot

Lasten Lisätarvikkeet

Matkalaukut

Miesten Lisätarvikkeet

Naisten Lisätarvikkeet

Naisten Vaatteet

Tyttöjen Vaatteet

KAIKKI( Pieces )

Pieces

PIECES on tanskalainen vaate- ja asustemerkki, joka sijaitsee Århusissa. Se perustettiin vuonna 2003 osana BESTSELLER-ryhmää, tanskalaista perheomisteista muotiyritystä, jonka Troels Holch Povlsen perusti vuonna 1975 ja jossa on vain 3 työntekijää. Kaksi ensimmäistä PIECES-myymäläämme avattiin vuonna 2004 Kööpenhaminassa ja Amsterdamissa. Olemme tulleet pitkän matkan sen jälkeen. Ja jatkamme kasvua!

Missiomme on juhlia kaikkia nuoria ihmisiä ympäri maailmaa. Uskomme, että muodin ostamisen tulee olla helppoa ja hauskaa ja sen pitäisi jättää sinut onnelliseksi ja näyttämään upealta! Olemme pakkomielle asiakkaisiimme ja tuotteisiimme. Rakastamme uusien trendien muovaamista ja yksilöiden innostamista luomaan omia ilmeitään. Siksi suunnittelemme moderneja, yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä mallistoja, joissa on vaatteita ja asusteita edulliseen hintaan.

Visiomme on innostaa itsenäisiä yksilöitä luomaan ja täydentämään ulkonäköään. Muodin tulee olla voimaannuttavaa ja leikkisää.
Kun ymmärrämme uuden sukupolven, kohdeyleisömme, olemme oppineet ymmärtämään, mitä meiltä odotetaan; he vain haluavat enemmän. He haluavat sosiaalisen brändin – joten tässä olemme! Pyrimme uuteen ja täydellisyyteen, joten vaihdamme usein. Kommunikoimme suoraan ja uskomme aitouteen, mutta ennen kaikkea hyväksymme monimuotoisuuden ja luovuuden. Kehitämme vaikuttamalla. Kuuntelemme ja avaamme alustamme tehdäksemme yhteistyötä kaikkien kanssa; paikallisista sankareista kansainvälisiin bloggaajiin. Luomme PIECES Squadin ja olemme vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja korostamme jopa tätä näkökohtaa myyntitiloissamme; sosiaalisissa studioissamme.

Kestävä kehitys: Olemme jatkuvalla matkalla sisällyttääksemme kestävän kehityksen vaatteidemme valmistukseen. Ymmärrämme, että tämän päivän valinnoillamme on suora vaikutus paitsi sukupolveemme myös tuleviin suk

clouse menu Sulje