up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka jalkapallo

Elektroniikka jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Miksi on tärkeää, että sinulla on kuntomittari jalkapallon pelaamiseen?

Kannet ja kotelot

Älypuhelimen käsivarsinauha on loistava vaihtoehto, joka tarjoaa kätevän säilytysratkaisun puhelimen tai muiden älylaitteiden säilyttämiseen. Ne pitävät kätesi vapaina ja ovat yhteensopivia useimpien laitteiden ja älypuhelimien kanssa. Kosketusnäytön suojaikkunan avulla pääset käsiksi puhelimeesi, painikkeisiin, porttiin ja kameraan. Puhelimen käsivarsinauhassa on säädettävä käsivarsihihna, joka mahdollistaa tiukan, mukavan ja henkilökohtaisemman istuvuuden. On tärkeää, että sinulla on koteloita puhelimen ja laitteiden säilyttämiseen jalkapalloa pelatessa, jotta ne eivät putoa tai katoa.

Älykkäät bändit

Garmin on kuuluisa älyrannekkeiden, urheilukellojen ja GPS laitteiden valmistaja. Fitness seurantalaitteet ohjaavat harjoitusohjelmiesi painopistettä ja suuntaa motivoimalla ja vahvistamalla sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Älykkäät kuntorannekkeet pitävät sinut myös sitoutuneena suunnitelmiisi. Siksi jalkapalloilijoille on erittäin tärkeää, että heillä on yhteensopivat kuntomittarit ja rannekkeet , jotta voit ylläpitää kuntotasosi.

Varaosat

Jokaisen jalkapalloilijan on pidettävä terveytensä ja kuntonsa korkeimmalla tasolla voidakseen suorittaa parhaansa. Paras asia tietää, jos olet oikealla tiellä, on se, että kuntoseuraajat ovat valmiina auttamaan sinua. Joskus on tarpeen vaihtaa hihnan, pariston tai suojan väriä. Tätä varten voit ostaa varaosia huippumerkkien näyttöihin, kuten Garmin , Polar , Coros , Amazfit , Sigma ja Xiaomi .

Kellot ja älykellot

Harrastatko urheilua tai noudatat rutiiniharjoittelusuunnitelmaa, kuntoseuraajista on tullut olennainen osa jokapäiväistä elämäämme. Älykellot auttavat sinua seuraamaan tilannetta, tukemaan musiikin suoratoistoalustoja ja tarjoavat runsaasti tilastoja ja mittareita. Lisäksi älykelloissa on mukava, kevyt ranneke, jonka voi helposti kietoa ranteen ympärille. Runsaan juoksuanalyysin, GPS:n ja tarkan sykeseurannan ansiosta Garmin kellot ovat ihanteellinen valinta jalkapalloilijoille.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje