Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Elektronikk

Elektronikk fotball

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for fotball. Oppdag de beste tilbudene hos goalinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvorfor er det viktig å ha en treningsmåler for å spille fotball?

Omslag og etuier

Smarttelefonarmbåndet er et flott alternativ som gir en praktisk lagringsløsning for oppbevaring av telefonen eller andre smarte enheter. De holder hendene frie og er kompatible med de fleste enheter og smarttelefoner. Med det beskyttende vinduet på berøringsskjermen får du tilgang til telefonen, knappene, porten og kameraet. Telefonarmbåndet kommer med en justerbar armstropp som gir en tettsittende, komfortabel og mer personlig passform. Det er viktig å ha etui til å lagre telefonen og enhetene dine mens du spiller fotball, slik at de ikke faller ut eller går seg vill.

Smarte band

Garmin er en kjent produsent av smarte armbånd, sportsklokker og GPS enheter. Treningssporere driver fokuset og retningen til treningsprogrammene dine ved å motivere og forsterke deg til å nå dine fastsatte mål. Smarte treningsarmbånd holder deg også forpliktet til planene dine. Derfor er det veldig viktig for fotballspillere å ha kompatible treningssporere og armbånd slik at du kan opprettholde kondisjonsnivået ditt.

Reservedeler

Hver fotballspiller må holde helsen og kondisjonen på det høyeste nivået for å prestere best mulig. Det beste å vite om du er på rett spor er at treningssporere er der for å hjelpe deg. Noen ganger er det nødvendig å endre fargen på stroppen, batteriet eller beskytteren . For å gjøre dette kan du kjøpe reservedeler til toppmerkeskjermer som Garmin , Polar , Coros , Amazfit , Sigma og Xiaomi .

Klokker og smartklokker

Enten du driver med sport eller følger en rutinemessig treningsplan, har treningssporere blitt en integrert del av hverdagen vår. Smartklokker hjelper deg med å holde oversikt, støtter musikkstrømmeplattformer og gir et vell av statistikk og beregninger. I tillegg kommer smartklokker med en komfortabel, lett reim som enkelt kan vikles rundt håndleddet. Med mye løpeanalyse, GPS og nøyaktig pulsmåling er Garmin klokker et ideelt valg for fotballspillere.