up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik fotboll

Elektronik fotboll

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Varför är det viktigt att ha en träningsspårare för att spela fotboll?

Omslag och fodral

Smarttelefonarmbandet är ett utmärkt alternativ som ger en bekväm lagringslösning för att hålla din telefon eller andra smarta enheter. De håller händerna fria och är kompatibla med de flesta enheter och smartphones. Med skyddsfönstret på pekskärmen kommer du åt din telefon, knappar, port och kamera. Telefonarmbandet kommer med en justerbar armrem som ger en åtsittande, bekväm och mer personlig passform. Det är viktigt att ha fodral för att förvara din telefon och dina enheter när du spelar fotboll så att de inte ramlar ut eller går vilse.

Smarta band

Garmin är en känd tillverkare av smarta armband, sportklockor och GPS enheter. Fitnesstrackers driver fokus och riktning för dina träningsprogram genom att motivera och förstärka dig att uppnå dina uppsatta mål. Smarta fitnessarmband håller dig också engagerad i dina planer. Därför är det mycket viktigt för fotbollsspelare att ha kompatibla träningsspårare och armband så att du kan behålla din konditionsnivå.

Reservdelar

Varje fotbollsspelare måste hålla sin hälsa och kondition på högsta nivå för att prestera på topp. Det bästa att veta om du är på rätt väg är att träningsspårare finns där för att hjälpa dig. Ibland är det nödvändigt att byta färg på remmen, batteriet eller skyddet . För att göra detta kan du köpa reservdelar till bildskärmar av toppmärken som Garmin , Polar , Coros , Amazfit , Sigma och Xiaomi .

Klockor och smartklockor

Oavsett om du idrottar eller följer en rutinmässig träningsplan, har fitnessspårare blivit en integrerad del av vårt dagliga liv. Smartwatches hjälper dig att hålla reda på, stöder musikstreamingplattformar och ger en mängd statistik och mätvärden. Dessutom kommer smartklockor med en bekväm, lätt rem som enkelt kan lindas runt handleden. Med massor av löpanalys, GPS och exakt pulsspårning är Garmins klockor ett idealiskt val för fotbollsspelare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga