up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Elektronik fodbold

Elektronik fodbold

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvorfor er det vigtigt at have en fitnesstracker for at spille fodbold?

Covers og etuier

Smartphone armbåndet er en fantastisk mulighed, der giver en praktisk opbevaringsløsning til at opbevare din telefon eller andre smarte enheder. De holder dine hænder fri og er kompatible med de fleste enheder og smartphones. Med det beskyttende vindue på touchskærmen kan du få adgang til din telefon, knapper, port og kamera. Telefonarmbåndet kommer med en justerbar armstrop, der giver mulighed for en tætsiddende, komfortabel og mere personlig pasform. Det er vigtigt at have etuier til at opbevare din telefon og enheder, mens du spiller fodbold, så de ikke falder ud eller farer vild.

Smarte bånd

Garmin er en berømt producent af smarte armbånd, sportsure og GPS enheder. Fitness trackere driver fokus og retning i dine træningsprogrammer ved at motivere og styrke dig til at nå dine opsatte mål. Smarte fitnessarmbånd holder dig også forpligtet til dine planer. Derfor er det for fodboldspillere meget vigtigt at have kompatible fitnesstrackere og armbånd , så du kan bevare dit konditionsniveau.

Reservedele

Enhver fodboldspiller skal holde deres sundhed og fitness på højeste niveau for at præstere bedst muligt. Den bedste ting at vide, hvis du er på rette vej, er, at fitnesstrackere er der for at hjælpe dig. Nogle gange er det nødvendigt at ændre farven på remmen, batteriet eller beskytteren . For at gøre dette kan du købe reservedele til topmærkeskærme såsom Garmin , Polar , Coros , Amazfit , Sigma og Xiaomi .

Ure og smartwatches

Uanset om du dyrker sport eller følger en rutinemæssig træningsplan, er fitnesstrackere blevet en integreret del af vores daglige liv. Smartwatches hjælper dig med at holde styr, understøtter musikstreamingplatforme og giver et væld af statistikker og målinger. Derudover kommer smartwatches med en behagelig, let rem, der nemt kan vikles rundt om dit håndled. Med masser af løbeanalyser, GPS og nøjagtig pulsmåling er Garmin ure et ideelt valg for fodboldspillere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk