up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat is een trisuit?

Het trisuit is een pak uit één stuk dat normaal gesproken wordt gebruikt bij zwemmen, hardlopen, fietsen en soortgelijke sporten.
Tri Suits zijn gemaakt van een technische stof die helpt om het lichaam geventileerd en comfortabel te houden.
Tri suits helpen op veel andere manieren omdat ze snel drogen, rekbaar zijn, je bewegingsvrijheid geven en ademend zijn, waardoor je een aangenaam gevoel hebt als je onderweg bent. Tri suits zorgen ook voor compressie van het lichaam, wat helpt om de druk op de spieren te houden en te beschermen tegen eventuele verwondingen en om de bloedstroom te verbeteren.

Tri suits staan bekend als het beste pak om te racen, omdat ze je in staat stellen om tijdens het hardlopen optimaal gebruik te maken van de omstandigheden.

Voordelen van een trisuit

Bescherming tegen de zon: Een van de belangrijkste voordelen van het dragen van een trisuit is dat het je helpt de UV zonnestralen te beschermen die de huid kunnen infecteren.
Nauwsluitende pasvorm: ze passen als tweede op de huid, waardoor u een lage weerstand weerstand ervaart wanneer u beweegt.
Draagzakken: het opberggedeelte is belangrijk omdat het u helpt uw benodigdheden dicht bij u te houden en te bewaren.
Voorkomt wrijving: Tri suits worden geleverd met een zeem waardoor je je comfortabel voelt en wrijven voorkomt terwijl je op de fiets zit.
Enkele van de meest bekende merken die de beste Tri suits leveren, zijn als volgt verkrijgbaar: 2XU , Zoot , Zone3 , Kilpi , Sailfish .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden