up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Wat zijn stijgijzers voor hardlopen?

Het is gebruikelijk dat berg en traillopers tractie en stabiliteit nodig hebben om beter te kunnen presteren. Er zijn veel toonaangevende bedrijven die hardloopstijgijzers ontwerpen en produceren. Spikes en Grodel zijn ideaal voor activiteiten zoals sleeën, winterwandelen, trailrunning en nordic walking. Ze bieden veilige en zekere tractie op ijzige gronden. Spikes en Grodel zijn over het algemeen lichtgewicht en gemakkelijk aan en uit te trekken.
Aan de andere kant zijn loopstijgijzers in de winter een absolute noodzaak voor hoogalpiene tochten. Stijgijzers hebben tot 14 tanden, inclusief extra voortanden, die de stabiliteit aanzienlijk verbeteren. De riem wikkelt zich stevig om de schoen en houdt de stijgijzers stevig vast.
Door het flexibele rubberen lichaam van de stijgijzers paste het op verschillende soorten schoenen, variërend van zware laarzen tot hardloopschoenen. Het is belangrijk dat u een stijgijzers kiest met het juiste materiaal voor uw behoeften.

Hardloopstijgijzers van goede kwaliteit gaan niet alleen langer mee, maar verbeteren ook je prestaties. Raidlight , Salewa en Yaktrax zijn de meest populaire fabrikanten van de beste stijgijzers voor hardloopschoenen.
Hardloopstijgijzers zijn gemaakt van staal en zijn een betrouwbare oplossing voor hardloopschoenen. Crampons trailrunningschoenen zorgen voor veel grip op steile hoge alpine hellingen. De ideale keuze is een stalen stijgijzer met minimaal twaalf tanden.
Staal is het beste materiaal dat de stijgijzers slijtvaster en duurzamer maakt. Ze hebben een stevige pasvorm, maar je moet er rekening mee houden dat stalen stijgijzers voor hardlopen aanzienlijk meer wegen dan lichtgewicht stijgijzers.

clouse menu Afronden