up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top

Welk type zonnebril is beter voor hardlopen?

Een van de belangrijkste factoren om uit te blinken in prestaties, is uw vermogen om dingen met uw ogen te zien. Inderdaad, visie is waardevol. Bijna alle atleten zouden er vast van overtuigd zijn dat duidelijk kunnen zien een van de beste eigenschappen is die ze hebben. Aangezien hardlopen wordt erkend als een populaire activiteit over de hele wereld die door velen wordt beoefend in vergelijking met andere fysieke activiteiten, is het belang van een levendig zicht een belangrijk element bij hardlopen.
Een hardloopzonnebril is waar elke hardloper naar op zoek is om de baan goed in de gaten te houden en het zicht te beschermen tegen schadelijke UV stralen.
De beste hardloopzonnebrillen zijn gemaakt op een manier die uw zicht op verschillende manieren en onder verschillende omstandigheden helpt beschermen. Het helpt je te beschermen tegen verschillende ooginfecties die kunnen optreden als gevolg van het continu druppelen van zweet in de ogen en vervolgens wrijven.
Uw ogen kunnen het slachtoffer worden van vuil en stof als u onderweg bent, maar een hardloopzonnebril komt tussen als een schild en beschermt uw ogen tegen al deze irriterende factoren.
Hieronder vindt u een paar beste hardloopbrillen die u kunt kiezen wanneer u op weg gaat naar uw volgende aankoop.

Zeal Boone hardloopzonnebril

Dit zijn lichtgewicht, duurzame en comfortabele hardloopbrillen. Ze zijn zo duurzaam dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u ze laat vallen.

Julbo Aero hardloopzonnebril

Deze bril heeft een ventilatieopening aan de bovenkant die zorgt voor gemakkelijke ventilatie en helpt bij het vermijden van de mist door de luchtstroom tussen de lens en het frame te houden.

ROKA Halsey zonnebril

Dit staat beter bekend als ongelooflijk lichtgewicht en geeft mode een nieuwe look. Dit wordt geleverd met multidirectionele GEKO vullingstechnologie die aan je gezicht blijft plakken, zelfs als je erg zweet. Enkele van de meest bekende merken die de beste zonnebrillen voor hardlopen aanbieden, worden ter referentie genoemd; Nike , Oakley , Julbo , Zone3 , Cebe .

clouse menu Afronden