Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Holmenkol

Σχετικά με Holmenkol
"Χόλμενκολ

Το Χόλμενκολ ξεκίνησε το 1920 όταν ο Φραντς Κλάμερ, ένας σκιέρ και χημικός, ήθελε να φτιάξει ειδικά προϊόντα για τη φροντίδα των σκι. Με μια πλούσια ιστορία που ξεπερνά τον αιώνα, το Χόλμενκολ έχει εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο όνομα με ακρίβεια, καινοτομία και αριστεία.
Το Χόλμενκολ είχε ως στόχο να κάνει τα σκι να λειτουργούν καλύτερα και να διαρκούν περισσότερο, ώστε όλοι να μπορούν να διασκεδάζουν περισσότερο στις πίστες. Η αφοσίωση του Φραντς στη δημιουργία εξαιρετικών και καινοτόμων προϊόντων έγινε η βάση της διαρκούς επιτυχίας του Χόλμενκολ.
Γύρω στα 1930s, η Χόλμενκολ reform wax λειτούργησε κάνοντας τα πρώτα κεριά με κάτι που λέγεται υδροκαρβονικό. Αυτό το κερί σκι Χόλμενκολ ήταν μια μεγάλη επιτυχία, διότι έκανε τα σκι να γλιστρούν πολύ καλύτερα. Το κερί σκι Χόλμενκολ φτιάχνεται με συστατικά που βοηθούν στην ομαλή γλίστρα και τον έλεγχο των σκι στο χιόνι. Το κερί σκι Χόλμενκολ είναι για όλους, κάνοντας την εμπειρία σας στο σκι καλύτερη.
Τα Μπότες Χόλμενκολ είναι ειδικά παπούτσια για τα πόδια σας κατά τη διάρκεια του σκι ή του χιονοδρομικού. Αυτές οι μπότες σχεδιάστηκαν για να κρατούν τα πόδια ζεστά και άνετα, παρέχοντας καλή υποστήριξη, κάνοντας το χρόνο σας στο χιόνι πιο ευχάριστο και ασφαλές. Το Χόλμενκολ γνωρίζει τις ανάγκες των σκιέρ για τις σκιές τους και κάθε προϊόν κατασκευάζεται με μεγάλη φροντίδα για να καλύψει τις ανάγκες των σκιέρ.
Η Συντήρηση Σκι Χόλμενκολ σημαίνει να φροντίζετε τα σκι σας ώστε να λειτουργούν καλά. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών προϊόντων και εργαλείων, όπως κεριά και βούρτσες, για να διατηρείτε τα σκι σας σε άριστη κατάσταση. Το Χόλμενκολ κατασκευάζει αυτά τα πράγματα για να βοηθήσει τους σκιέρ να βεβαιωθούν ότι το εξοπλισμός τους είναι πάντα έτοιμος για μια υπέροχη εμπειρία στις πίστες.
Το Λιπαντικό Χόλμενκολ είναι ένα είδος κεριού σκι ή χιονοδρομικού που έρχεται σε υγρή μορφή αντί για την παραδοσιακή στερεή μορφή. Συνήθως εφαρμόζεται χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εφαρμοστήρι ή πανί, και είναι πιο εύκολο και γρηγορότερο να εφαρμοστεί από το στερεό κερί. Το υγρό κερί, λέγεται ότι είναι πιο ανθεκτικό και διαρκές από το στερεό κερί.
Το Χόλμενκολ είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει προϊόντα για χειμερινά σπορ όπως το σκι και το χιονοδρομικό. Έχουν υπάρξει για πολύ καιρό και πάντα έχουν βρίσκεται στην κορυφή του παιχνιδιού όσον αφορά τη δημιουργία νέων και καλύτερων προϊόντων. Φροντίζουν για τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και για το γεγονός ότι τα προϊόντα τους είναι καλά για το περιβάλλον. Το Χόλμενκολ είναι ένα εμπιστευμένο brand που αρέσει στους σκιέρ και snowboarders όλων των επιπέδων. Πάντα αναζητούν νέους τρόπους για να κάνουν τα χειμερινά σπορ ακόμη καλύτερα από καιρό σε καιρό."