Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Oakley

Oakley
Σχετικά με Oakley
Μπορείτε να ψωνίσετε όλα τα αγαπημένα σας Oakley στο Snowinn. Η Oakley ιδρύθηκε το 1975 από τον Jim Jannard. Προχωρώντας προς τα εμπρός, η Oakley είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας γυαλιών ηλίου και ένδυσης με ιστορία καινοτόμου σχεδιασμού, άνετων προϊόντων και δέσμευσης για τους αθλητές και τα extreme sports. Επιπλέον, η Oakley υπήρξε παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία γυαλιών ηλίου, δημιουργώντας μερικά από τα πιο εμβληματικά, ασφαλέστερα και κομψά γυαλιά ηλίου στην αγορά. Αυτή η μάρκα έχει γίνει ηγέτης στα τεχνικά υλικά και τα εντατικά αθλήματα.
Τα περισσότερα σχέδια τεχνολογίας, κομμάτια μόδας, εξοπλισμός κ.λπ. Oakley αναπτύχθηκαν με τη συμβολή αθλητών και εκτεταμένες δοκιμές πεδίου, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Η Oakley λάνσαρε τα γυαλιά MSK3, τα οποία διέθεταν καινοτόμο σχέδιο για να αποτρέπουν το θάμπωμα των γυαλιών. Το μυστικό της επιτυχίας του Oakley είναι το πάθος του να συνδυάζει την επιστήμη ΚΑΙ την τέχνη για να δημιουργήσει τον τέλειο συνδυασμό στυλ και απόδοσης. Ο Oakley κατάφερε να συνδυάσει τη λειτουργία και τη μορφή για να δημιουργήσει έργα τέχνης που πραγματικά λειτουργούν. Η Oakley είναι μοναδική σε πρωτοποριακές επιδόσεις και σχέδια αιχμής.

Η καλύτερη μάρκα αξεσουάρ και αθλητικού εξοπλισμού για σκιέρ

Η επωνυμία Oakley σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει γυαλιά σκι, υποδήματα, ρολόγια και εξοπλισμό υψηλής απόδοσης, μεγάλης διάρκειας. Οι επαγγελματίες σκιέρ εμπιστεύονται τη μάρκα Oakley . Η Oakley Company πουλά επίσης γυαλιά ηλίου και ασπίδες προσώπου για χρήση με κράνη σκι, αξεσουάρ γυαλιών ηλίου, τσάντες εργαλείων και μια σειρά από παπούτσια σκι. Η Oakley προσφέρει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι φορούν Oakley απλώς και μόνο επειδή παρέχουν 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτά τα γυαλιά ηλίου όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες, αλλά διατίθενται και σε διάφορα στυλ που είναι τόσο άνετα όσο και μοντέρνα. Επιπλέον, προσπαθώντας ακούραστα να ανταποκριθεί στις ακραίες απαιτήσεις των πιο ελίτ αθλητών στον κόσμο και ανεβάζοντας τη φυσική στο επίπεδο της τέχνης, η Oakley δημιούργησε γυαλιά που λειτουργούν καλύτερα για όλους.

Το Oakley έχει τα πάντα για σένα

Η εταιρεία σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει εξοπλισμό αθλητικών επιδόσεων και κομμάτια lifestyle , όπως γυαλιά ηλίου, γυαλιά ασφαλείας, αθλητικά γείσα, γυαλιά οράσεως, γυαλιά snowboard/ski, ρολόγια, ενδύματα, παπούτσια, σακίδια, οπτικούς σκελετούς και άλλα αξεσουάρ οπτικών σκελετών . Αν ψάχνετε για καθημερινά γυαλιά ηλίου πολλαπλών χρήσεων, η Oakley σας καλύπτει με τον φακό Prizm Daily . Το Daily είναι ιδανικό και καλύτερο για καθημερινή χρήση, οδήγηση ή τρέξιμο. Αυτός ο ευέλικτος φακός παρέχει περισσότερη αντίθεση, παράγει πιο ζωντανά χρώματα και προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για καλό λόγο. Η εφαρμογή, η άνεση και η οπτική απόδοση του Oakley είναι ανώτερα από άλλες μάρκες. Ελάτε να προμηθευτείτε τον αγαπημένο σας εξοπλισμό και γυαλιά Oakley από τη Snowinn.