up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lange

Lange

KAIKKI ( Lange )

Noin Lange

Lange, tunnettu nimi lumilautailumaailmassa, on ollut synonyymi tarkkuudelle, innovaatioille ja vertaansa vailla olevalle suorituskyvylle sen perustamisestaan lähtien vuonna 1948. Visionäärinä toiminut saappaankutoja Bob Lange mullisti lumilautailu-alalla luomallaan sitoutumisellaan korkealaatuisten lumilautasaappaiden valmistamiseen, joihin oli huomioitu lumilautailijoiden erityistarpeet. Langen matka on ollut merkitty täydellisyyden tavoittelulla, rajojen rikkomisella ja uusien standardien asettamisella lumilautailuun. Langen rikas historia ja monipuolinen tuotevalikoima heijastavat valmistajaa, joka jatkaa innovaatioiden rajojen rikkomista pysyen samalla uskollisena lupaukselleen maailmanluokan lumilautailukokemuksesta. Snowinnissa on laajin valikoima Langen huippulaatuista lumilautailutarviketta jokaiselle, joka rakastaa lumilautailua.

Suorituskyvyn kohottaminen uudelle tasolle redefinoimalla tarkkuus

Lange-reput eivät ole vain asusteita, vaan osa merkin sitoutumista mukavuuteen ja toiminnallisuuteen. Suunniteltu vaativiin lumilautailijoihin, nämä reput yhdistävät kestävyyden ja älykkäät säilytysratkaisut. Olipa kyseessä sitten seikkailu syrjäseuduille tai päivä rinteessä, Lange-repulla kuljetat helposti ja tyylikkäästi tarvittavat tavarat. Langen suunnittelemilla laitteen kantamisrepoilla varmistetaan, että lumilautailun kovat vaatimukset täyttyvät. Nämä reput ovat enemmän kuin vain säilytyspaikka; ne ovat huolellisesti suunniteltuja suojaamaan ja organisoimaan varusteet, mikä heijastaa Langen lujatahtoista laadun ja innovaation sitoutumista. Lange-lumilautasaappaat ovat olleet merkin menestyksen perusta. Tarkasti valmistetut ja viimeisintä teknologiaa hyödyntävät saappaat tarjoavat lumilautailijoille täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja suorituskykyä. Olipa kyseessä sitten ammattilaislumilautailija tai viikonloppuharrastaja, Lange-lumilautasaappaat tarjoavat tarvittavat toiminnot ja hallinan rinteeseen. Niille, jotka etsivät seikkailua harjatulle polulle, Lange-lumilautailusaappaat ovat pelinmuuttaja. Nämä saappaat on suunniteltu kestämään syrjäseudun seikkailujen haasteet, tarjoten mukavuutta nousuissa ja tarkkuutta laskuissa. Langen saappaankutemuksen taidot muuttuvat lumilautailuretkien kokemuksiksi, joka yhdistää suorituskyvyn ja vapauden tutkia uusia maisemia.
Alppilumilautailu vaatii omanlaista sekoitusta voimaa ja tarkkuutta, ja Lange alppilumilautailusaappaat ottavat haasteen vastaan. Niiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettu huomioon nopeus ja hallinta, ja saappaat heijastavat merkin sitoutumista tarjoamaan alan huippukokemus harjatulla ja haastavalla alustalla. Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää lumilautailussa, ja merkki osoittaa tämän huomioimalla alan suojaavien varusteiden suunnittelun ja valmistuksen. Lange-kehonsuojat takaavat, että harrastajat voivat lähteä seikkailuun turvallisin mielin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje