Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Ride

Σχετικά με Ride
Το Ride, μια μάρκα συνώνυμη με τον περιπέτεια και την καινοτομία, έχει κάνει τα ταξίδια του στον κόσμο των χιονοδρομικών από την ίδρυσή του. Γεννήθηκε από μια πάθος για τα βουνά και μια υποσχέση για την εξέλιξη των δυνατοτήτων, το Ride έχει γίνει ένας εμπιστευτικός ονομαστικός μεταξύ των ευφορείς του χιονιού σε όλο τον κόσμο. Ίδρυσε το 1992 στο Redmond, την Ουάσινγκτον, το Ride διέθεσε να επαναστατήσει την εταιρεία snowboarding. Από την αρχή, η μάρκα έμεινε στο επίκεντρο ενώνοντας την τεχνολογία με μια βαθιά κατανόηση της κουλτούρας του snowboarding. Το στόχο ήταν ξεκάθαρο: να παρέχουν στους οδηγούς το καλύτερο εξοπλισμό που θα εκτελούσε απαιτητικά και θα αντανακλούσε το πνεύμα του αθλήματος.
Τα χρόνια, το Ride έχει παρέμεινε αυτοτελές στην εξέλιξη αυτή, κερδίζοντας μια εμπιστοσύνη για την ποιότητα, την αντοχή και την καινοτομία. Η εξέλιξη της μάρκας έχει αντανακλάσει την εξέλιξη του snowboarding μόνο, προσαρμόζοντας τις νέες τάσεις ενώ διατηρεί τις βασικές τις αξίες. Το ride στέκεται ως μια δείκτης για τους ευφορείς του χιονιού σε όλο τον κόσμο. Με μια πλούσια ιστορία βασισμένη σε μια πάθος για το αθλήμα, η μάρκα συνεχίζει να καινοτομεί, εγγυώντας ότι οι οδηγοί όλων των επιπέδων μπορούν να απολαύσουν την δράση των βουνών με την εμπιστοσύνη που προέρχεται από τη χρήση εξαιρετικού εξοπλισμού.

Αποδίδοντας περιπέτεια από την πρώτη μέρα

Τα snowboards Ride είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια και πάθος. Από το freestyle ως το freeride, κάθε ταψί έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις μοναδικές ανάγκες των οδηγών σε κάθε επίπεδο. Οι προέκταστες ύλες και οι τεχνικές κατασκευής διασφαλίζουν την επιδόσιμη λειτουργία στα όρη, κάνοντας τα snowboards Ride την επιλογή των εκείνων που επιθυμούν μια εκρηκτική διαδρομή.
Συμπληρώνοντας τα εξαιρετικά snowboards τους, οι συνδέσεις snowboard Ride είναι μια μαρτυρία της εξειδίκευσης της επιστήμης. Προσαρμοσμένες, ανταποκριτικές και κατασκευασμένες για να αντέξουν τις δυσκολίες του τοπίου των βουνών, αυτές οι συνδέσεις παρέχουν στους οδηγούς την σταθερότητα και τον έλεγχο που χρειάζονται για να κατακτήσουν οποιαδήποτε κατέληξη. Τα snowboard boots Ride είναι περισσότερο από απλά υποδηματικά: είναι μια σύνδεση με το βουνό. Σχεδιασμένα για άνεση και επιδόσεις, αυτά τα υποδήματα περιέχουν προηγμένες τεχνολογίες που βελτιώνουν την ανταπόκριση ενώ διατ