up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ride

Allt ( Ride )

Om Ride

Ride, et merke som er synonymt med eventyr og innovasjon, har vært en pioner innen snøsport siden det ble grunnlagt. Dannet av lidenskap for fjellene og et ønske om å presse grensene for hva som er mulig, har Ride blitt et kjent navn blant snøentusiaster over hele verden. Grunnlagt i 1992 i Redmond, Washington, satte Ride ut for å revolusjonere snowboardindustrien. Fra begynnelsen fokuserte merket på å slå sammen kantete teknologi med et dypt forståelse for snowboardkulturen. Målet var klart: å gi riders toppklasseutstyr som ikke bare ytet på en fremragende måte, men også reflekterte ånden til sporten.
Gjennom årene har Ride konsekvent levert på dette løftet, og har opparbeidet seg et rykte som et selskap som er dedikert til kvalitet, holdbarhet og innovasjon. Merkets utvikling har speilet utviklingen av snowboardingen selv, og tilpasser seg nye trender samtidig som det forblir tro mot sine grunnverdier. Ride står som et fyrtårn for snowboardentusiaster over hele verden. Med en rik historie som stammer fra lidenskapen for sporten, fortsetter merket å innovasjonere, slik at ryttere på alle nivåer kan oppleve spenningen i fjellene med den selvtilliten som kommer fra å bruke toppklasseutstyr.

Slippe løs eventyr siden dag én

Ride snowboards er skapt med presisjon og lidenskap. Fra freestyle til freeride er hvert brett designet for å møte de unike behovene til ryttere på alle nivåer. Skarpe materialer og konstruksjonsteknikker sikrer optimal ytelse på bakkene, noe som gjør Ride snowboards til det foretrukne valget for de som lengter etter en spennende tur.
Som supplement til sine utmerkede snowboards er Ride snowboard bindings et vitne til ingeniørkunst. Tilpasningsdyktig, responsiv og bygget for å tåle de harde terrengene, disse bindene gir ryttere stabilitet og kontroll som er nødvendig for å beherske enhver bakke. Ride snowboard boots er mer enn bare fottøy; de er en forbindelse til fjellet. Designet for komfort og ytelse, har disse støvlene avanserte teknologier som forbedrer responsiviteten samtidig som de holder føttene varme og komfortable i alle forhold.
Beskytt investeringen din med Ride snowboard bags. Slitesterk, polstret og smart designet, gjør disse posene det lett å transportere utstyret ditt. Uansett om du reiser til lokalbakken eller drar på et snøfylt eventyr, sikrer Ride snowboard bags at utstyret ditt ankommer i perfekt stand. Utover bakkene, strekker Ride sin dedikasjon til kvalitet med reisevesker og ryggsekker. Utformet for holdbarhet og funksjonalitet, er Ride travel bags de perfekte følgesvenner for dem som søker eventyr utover de snøkledde topper. Fra helgeturer til lengre turer, er Ride-ryggsekker designet for å holde tritt med din aktive livsstil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk