Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Ride

Noin Ride
Ride, joka on synonyymi seikkailulle ja innovaatioille, on ollut maidenvälisen lumilajien maailmassa pioni jo perustamisestaan lähtien. Voimakkaasti vuoristoihin ja mahdollisuuksien rajoja rikkomiseen sitoutuneena Ride on tullut luotetuksi nimeksi lumilajien ystävien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Vuonna 1992 Redmondissa, Washingtonissa perustettu Ride lähti mullistamaan lumilautailualaa. Alusta asti brändi keskittyi yhdistämään terävän teknologian ja syvällisen ymmärryksen lumilautailukulttuurista. Tavoite oli selvä: tarjota ratsastajille huippuluokan laitteita, jotka eivät vain toimineet poikkeuksellisen hyvin, vaan myös heijastivat lajin henkeä.
Vuosien varrella Ride on pitänyt lupauksensa ja ansainnut maineen laadusta, kestävyydestä ja innovaatiosta. Brändin kehitys on peilannut lumilautailun omaa evoluutiota, sopeutuen uusiin trendeihin pysyen samalla uskollisena omiin arvoihinsa. Ride toimii liekkienä lumilautailijoille ympäri maailman. Sen rikkaan historian juuret ovat lajissa - brändi jatkaa edelleen innovoimista, varmistaen että kaikentyyppiset ratsastajat voivat kokea vuoriston jännityksen luottavaisin mielin käyttäen huippuluokan laitteita.

Seikkailun vapauttamista alusta asti

Ride lumilaudat on valmistettu tarkasti ja innolla. Freestyleltä freerideen, jokainen lauta on suunniteltu vastaamaan ratsastajien tarpeita jokaisella tasolla. Äärimmäisen teknologian ja rakentamistehosteiden ansiosta optimaalinen suorituskyky vuoristossa varmistetaan, tehden Ride lumilaudoista valinnan niille jotka haluavat elämyksellisen ratsastuksen.
Erinomaisten lumilautojensa ohella, Ride-lumilautaliukujen todistavat insinööritoiminnan huipputasoa. Muokattavissa, herkät ja rakennetut kestämään vuoristomaastoa, nämä liukuketjut tarjoavat ratsastajille tarvittavaa vakautta ja hallintaa vallatakseen minkä tahansa rinteen. Ride lumilautajuoksut ovat enemmän kuin vain kenkiä - ne ovat yhteys vuoristoon. Suunniteltuja mukavuutta ja suorituskykyä varten, nämä saappaat sisältävät edistyksellisiä tekniikoita, jotka parantavat herkkyyttä pitäen samalla jalkasi lämpiminä ja mukavina kaikissa olosuhteissa.
Suojaa sijoitustasi Ride-lumilautakasseilla. Kestävä, pehmustettu ja älykkäästi suunniteltu, nämä kassit tekevät välineiden kuljettamisesta helppoa. Olipa suuntaamassa paikalliselle vuoristolle tai suuntautumassa lumiselle seikkailulle, Ride-lumilautakassit varmistavat, että laitteet saapuvat täydellisessä kunnossa. Vuoriin ulottuen, Ride laajentaa sitoutumistaan laatuun matkalaukkuilla ja reppuilla. Voimakkuutta ja toiminnallisuutta varten suunniteltuja, Ride matkalaukut ovat täydellisiä seikkailijoille lumisista vuorista ulos. Viikonloppumatkoista pitkiin reissuihin, Ride-reput on suunniteltu pitämään kiinni aktiivisesta elämäntyylistäsi.