up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ride

Ride

Allt ( Ride )

Märkesinformation för Ride

Ride, ett märke som är synonymt med äventyr och innovation, har varit en banbrytare inom snösport sedan dess tillblivelse. Grundat av en passion för bergen och ett engagemang för att driva gränserna för vad som är möjligt, har Ride blivit ett pålitligt namn bland snöentusiaster världen över. Grundat 1992 i Redmond, Washington, satte Ride ut för att revolutionera snöbranschen. Från början fokuserade märket på att förena avancerad teknik med en djup förståelse för snökulturen. Målet var klart: att ge åkare högkvalitativ utrustning som inte bara presterade exceptionellt, utan återspeglade också sportens anda. Under åren har Ride ständigt levererat på detta löfte, och har fått ett rykte om att leva upp till kvalitet, hållbarhet och innovation. Märkets evolution har speglat utvecklingen av snöboardingen själv, anpassar sig till nya trender samtidigt som man står fast vid sina kärnvärden. Ride står som en förebild för snöentusiaster världen över. Med en rik historia som är rotad i passionen för sporten fortsätter märket att innovera, så att åkare på alla nivåer kan uppleva den häftiga stämningen i bergen med förtroendet som kommer från att använda toppklassig utrustning.

Släpp loss äventyret sedan dag ett

Ride snowboards tillverkas med precision och passion. Från freestyle till freeride är varje bräda designad för att möta åkarnas unika behov på alla nivåer. Avancerade material och konstruktionstekniker säkerställer optimal prestanda på sluttningarna, vilket gör Ride snowboards till ett självklart val för de som söker en häftig åktur. För att komplettera deras exceptionella snowboards är Ride snowboardbindningar ett vittnesmål om ingenjörskonst. Anpassningsbara, responsiva och byggda för att motstå bergsterrängens påfrestningar ger dessa bindningar åkarna stabilitet och kontroll som krävs för att besegra alla sluttningar. Ride snowboardstövlar är mer än bara skor; de är en anslutning till berget. Designade för komfort och prestanda har dessa stövlar avancerade teknologier som förbättrar responsen samtidigt som dina fötter hålls varma och sköna i alla väderförhållanden. Skydda din investering med Ride snowboardväskor. Tåliga, vadderade och intelligent designade gör dessa väskor det möjligt att transportera din utrustning med lätthet. Oavsett om du åker till den lokala berget eller ger dig ut på en snöfylld äventyrsresa, säkerställer Ride snowboardväskor att din utrustning kommer fram i perfekt skick. Utöver sluttningarna sträcker Ride sin kvalitetsåtagande även till resväskor och ryggsäckar. Konstruerade för hållbarhet och funktion är Ride resväskor det perfekta sällskapet för de som söker äventyr bortom de snötäckta topparna. Från helgturer till längre resor är Ride ryggsäckar designade för att hålla jämna steg med din aktiva livsstil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga