up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Seagate

Seagate

Alles ( Seagate )

Over Seagate

Seagate Technologie, opgericht in 1979, staat als wereldleider in dataspeicheroplossingen, die continu de grenzen van innovatie in de digitale opslagindustrie verleggen. Als een vertrouwde naam in dataspeicher, heeft Seagate een beslissende rol gespeeld bij het vormen van de manier waarop de wereld zijn gegevens opslaat, beheert en toegang krijgt. Seagates rijke geschiedenis en toewijding aan innovatie hebben ervoor gezorgd dat het een vertrouwde naam is in de wereld van digitale opslag.
Met Seagate is je data niet alleen opgeslagen, maar ook veilig en gemakkelijk binnen handbereik. Het Seagate assortiment producten is sinds de oprichting een hoeksteen van het bedrijf. Seagates toewijding aan verbinding is duidelijk zichtbaar in haar gamma van producten. Of je nu USB, Thunderbolt of andere interfaces nodig hebt, Seagate biedt opslagoplossingen die naadloos met je apparaten samenwerken. Met een focus op gebruiksvriendelijke Seagate-verbinding zorgt het merk ervoor dat je gegevens altijd toegankelijk zijn en gemakkelijk over te dragen zijn.

Pionier in opslagoplossingen sinds 1979

Geroemd om hun duurzaamheid, snelheid en betrouwbaarheid, Seagate harde schijven voldoen aan een breed scala aan behoeften, van persoonlijke dataspeicher tot toepassingen op bedrijfsniveau. Deze schijven staan bekend om hun uitzonderlijke capaciteit en prestaties, waardoor ze een topkeuze zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare opslagoplossingen. Seagates externe harde schijven bieden een plug-and-play opslagoplossing voor gebruikers die hun digitale opslagcapaciteit willen uitbreiden zonder dat er interne upgrades nodig zijn. Met een variëteit aan maten en verbindingsopties, is Seagate externe harde schijven ontworpen om naadloos in je digitale levensstijl te integreren.
De Seagate expansion card is een compacte en handige oplossing voor gebruikers die de opslagcapaciteit van hun spelconsole willen vergroten. Deze kaarten zijn compatibel met spelconsoles en bieden een eenvoudige manier om een grote bibliotheek aan spellen op te slaan zonder dat de prestaties in het gedrang komen. Gebouwd op het succes van de expansion card, bieden Seagate externe expansiekaarten extra opslag voor spelconsoles, laptops en desktops. Deze apparaten zijn ontworpen om hoge datasnelheden te leveren, waardoor je games, media en belangrijke bestanden altijd toegankelijk zijn.
De Seagate 2TB harde schijf is een populair keuze voor degenen die op zoek zijn naar een balans tussen capaciteit en betaalbaarheid. Het biedt voldoende ruimte voor digitale inhoud, en is ideaal voor het opslaan van films, muziek, documenten en meer. Deze compacte schijf is draagbaar, waardoor het handig is voor gebruikers onderweg. Seagates Solid State Drives (SSD's) leveren een bliksemsnelle prestatie, waardoor je computing-ervaring wordt getransformeerd. Met geen bewegende onderdelen, zijn Seagate SSD's meer duurzaam en betrouwbaarder dan traditionele harde schijven. Of het nu gaat om gamen, contentcreatie of alledaagse computing, Seagate SSD's bieden ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden