up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Seagate

Seagate

Allt ( Seagate )

Märkesinformation för Seagate

Seagate Technology, grundat 1979, är en global ledare inom lösningar för datalagring som ständigt pushar gränserna för innovation inom digital lagring. Som ett betrott namn inom datalagring har Seagate spelat en avgörande roll för att forma hur världen lagrar, hanterar och når sina data. Seagates rika historia och engagemang för innovation har gjort det till ett betrott namn inom den digitala lagringsvärlden.
Med Seagate är dina data inte bara lagrade, de är säkert och bekvämt tillgängliga. Seagates produktsortiment har varit en viktig del av företaget sedan starten. Seagates engagemang för anslutning är uppenbart i sitt sortiment av produkter. Oavsett om du behöver USB, Thunderbolt eller andra gränssnitt, tillhandahåller Seagate lagringslösningar som smidigt integrerar med dina enheter. Med fokus på användarvänlig Seagate-anslutning ser varumärket till att dina data alltid är tillgängliga och lätt överförbara.

Pionjärinvesteringar i lagerlösningar sedan 1979

Kända för sin hållbarhet, hastighet och tillförlitlighet, Seagate hårddiskar passar ett vitt spektrum av behov, från personlig datalagring till applikationer på entreprenörsnivå. Dessa enheter är kända för sin exceptionella kapacitet och prestanda, vilket gör dem till ett toppval för användare som söker tillförlitliga lagringslösningar. Seagates externa hårddiskar ger en plug-and-play-lösning för användare som vill utöka sin digitala lagringskapacitet utan att behöva göra inre uppgraderingar. Med ett stort urval av storlekar och anslutningsalternativ är Seagates externa hårddiskar utformade för att smidigt integreras i din digitala livsstil.
Den Seagate expansion-kortet är en kompakt och bekväm lösning för användare som vill öka lagringskapaciteten för sin spelkonsol. Dessa kort är kompatibla med spelkonsoler och ger en enkel lösning för att lagra och nå en omfattande bibliotek av spel utan att kompromissa prestanda. Byggt på framgången av expansion-kortet, Seagate external expansion-kort erbjuder extra lagring för spelkonsoler, bärbara datorer och stationära datorer. Dessa enheter är utformade för att leverera höghastighetsdataöverföringar, så att dina spel, media och viktiga filer alltid är tillgängliga.
Den Seagate 2TB hårddisken är ett populärt val för dem som söker ett balanserat mellan kapacitet och prisvärdhet. Denna ger generöst med utrymme för digitalt innehåll och är idealisk för att lagra filmer, musik, dokument och mer. Denna kompakta enhet är bärbar, vilket gör den bekväm för användare på språng. Seagates Solid State Drives (SSD) ger blixtsnabb prestanda och förvandlar din datorupplevelse. Med inga rörliga delar är Seagate SSDs mer hållbara och tillförlitliga än traditionella hårddiskar. Oavsett om det gäller spel, innehållsskapande eller vardaglig datoranvändning, erbjuder Seagate SSDs oöverträffad hastighet och effektivitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga