up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Seagate

Seagate

KAIKKI ( Seagate )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Seagate

Seagate Technology, perustettu vuonna 1979, on maailmanlaajuinen johtava tietojen tallennuksen ratkaisujen tarjoaja, joka jatkuvasti työntää digitaalisen tallennusteollisuuden rajoja. Luotettuna nimenä tietojen tallennuksessa Seagate on ollut ratkaisevassa asemassa muokatessaan tapaa, jolla maailma tallentaa, hallitsee ja saa pääsyn tietoihinsa. Seagaten rikas historia ja innovatiivisuuden sitoutuminen ovat tehneet siitä luotetun nimen digitaalisen tallennuksen maailmassa.
Seagaten avulla tiedot eivät ole vain tallennettuja, vaan ne ovat turvallisesti ja kätevästi käytettävissäsi. Seagaten tuotevalikoima on ollut yrityksen tuotevalikoiman kulmakivi alusta alkaen. Seagaten sitoutuminen yhteyksiin on ilmeistä sen tuotevalikoimassa. Riippumatta siitä, tarvitsetko USB-, Thunderbolt- tai muita liitäntöjä, Seagate tarjoaa tallennusratkaisuja, jotka integroituvat täydellisesti laitteisiisi. Painottaen käyttöystävällistä Seagaten yhteensopivuutta, tuotemerkki varmistaa, että tietosi ovat aina saatavilla ja helposti siirrettävissä.

Pioneerien tallennusratkaisut vuodesta 1979

Tunnetuksi kestävyydestä, nopeudesta ja luotettavuudestaan, Seagaten kovalevyt sopivat laajaan tarpeisiin, henkilökohtaisesta tallennuksesta yritystason sovelluksiin. Nämä levyt tunnetaan erinomaisesta kapasiteetista ja suorituskyvystä, mikä tekee niistä top-valinnan käyttäjille, jotka etsivät luotettavia tallennusratkaisuja. Seagaten ulkoiset kovalevyt tarjoavat kytke ja pelaa -tallennusratkaisun käyttäjille, jotka haluavat laajentaa digitaalista tallennuskapasiteettiaan ilman tarvetta tehdä sisäisiä päivityksiä. Monien kokojen ja yhteensopivuusvaihtoehtojen ansiosta Seagaten ulkoiset kovalevyt on suunniteltu integroitumaan täydellisesti digitaaliseen elämäntyyliisi.
Seagaten laajennuskortti on kompakti ja kätevä ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat lisätä pelikonsolinsa tallennuskapasiteettia. Nämä kortit ovat yhteensopivia pelikonsoleiden kanssa ja tarjoavat yksinkertaisen tavan tallentaa ja käyttää suurta pelikirjastoa ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Laajennuskortin menestyksen rakentamisen jälkeen Seagaten ulkoiset laajennuskortit tarjoavat lisää tallennustilaa pelikonsoleille, kannettaville tietokoneille ja pöytätietokoneille. Nämä laitteet suunnitellaan tarjoamaan nopeita tiedonsiirtonopeuksia, varmistaen, että pelejäsi, mediasi ja tärkeitä tiedostojasi on aina saatavilla.
Seagaten 2TB kovalevy on suosittu valinta niille, jotka etsivät tasapainoa kapasiteetin ja edullisuuden välillä. Tarjoten runsaasti tilaa digitaaliselle sisällölle, se on ihanteellinen tallentamaan elokuvia, musiikkia, asiakirjoja ja muuta. Tämä kompakti levy on kannettava, mikä tekee siitä kätevän on-the-go -käyttäjille. Seagaten kiintolevyt (SSD) tarjoavat salamannopean suorituskyvyn, muuttamalla käyttökokemustasi. Liikkumattomien osien ansiosta Seagaten SSD:t ovat kestävämpiä ja luotettavampia kuin perinteiset kovalevyt. Riippumatta siitä, onko kyseessä pelit, sisällönluonti tai arkipäiväinen tietokoneiden käyttö, Seagaten SSD:t tarjoavat vertaamatonta nopeutta ja tehokkuutta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje