up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Seagate

Seagate

Alle ( Seagate )

Om Seagate

Seagate Technology, etableret i 1979, står som en førende global aktør inden for datalagringsløsninger, der konstant skubber grænserne for innovationer inden for digital lagring. Som en kendt navn inden for datalagring har Seagate spillet en afgørende rolle for at forme den måde, verden opbevarer, håndterer og får adgang til sine data. Seagates rige historie og engagement i innovation har gjort det til et anerkendt navn i verden af digital lagring.
Med Seagate er dine data ikke bare lagret, de er sikkert og bekvemt lige ved hånden. Seagates produktrække har været en grundsten i selskabets produktrække siden dets opstart. Seagates engagement i forbindelse er tydeligt i dets produktrække. Uanset om du har brug for USB, Thunderbolt eller andre grænseflader, leverer Seagate lagringsløsninger, der glider gnidningsfrit sammen med dine enheder. Med et fokus på brugervenlig Seagate-forbindelse sikrer mærket, at dine data altid er tilgængelige og let overførbare.

Pionerer inden for lagringsløsninger siden 1979

Kendt for deres holdbarhed, hastighed og pålidelighed leverer Seagate-harddiske til et bredt udvalg af behov, fra personlig datalagring til applikationer på virksomhedsniveau. Disse drev er kendt for deres usædvanlige kapacitet og ydeevne, hvilket gør dem til et topvalg for brugere, der søger pålidelige lagringsløsninger. Seagates eksterne harddiske tilbyder en plug-and-play-lagringsløsning for brugere, der ønsker at udvide deres digitale lagerkapacitet uden behov for interne opgraderinger. Med et bredt udvalg af størrelser og forbindelsesmuligheder er Seagates eksterne harddiske designet til gnidningsfrit at integrere i din digitale livsstil.
Seagate expansionskortet er en kompakt og bekvem løsning for brugere, der ønsker at forbedre lagringskapaciteten på deres spillekonsol. Disse kort er kompatible med spillekonsoller og tilbyder en enkel måde at opbevare og få adgang til et stort bibliotek af spil uden at gå på kompromis med ydeevnen. Bygget på succesen med expansionskortet tilbyder Seagate's eksterne expansionskort yderligere lagring til spillekonsoller, bærbare computere og stationære computere. Disse enheder er designet til at levere højhastighedsdataoverførsler, så dine spil, medier og vigtige filer altid er tilgængelige.
Den Seagate 2TB harddisk er et populært valg for dem, der søger en balance mellem kapacitet og økonomi. Med masser af plads til digitalt indhold er den ideel til at opbevare film, musik, dokumenter og meget mere. Denne kompakte drev er bærbar, hvilket gør det bekvemt for brugere, der er på farten. Seagates Solid State Drives (SSD'er) leverer lynhurtig ydeevne, der forvandler din computeroplevelse. Uden bevægelige dele er Seagate SSD'er mere holdbare og pålidelige end traditionelle harddiske. Uanset om det er til gaming, indholdsoprettelse eller almindelig computing, tilbyder Seagate SSD'er uovertruffen hastighed og effektivitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk