up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Seagate

Seagate

Allt ( Seagate )

Om Seagate

Seagate Technology, etablert i 1979, står som en global leder innen datalagringsløsninger, stadig utfordrer grensene for innovasjon innen digital lagring. Som en pålitelig navn i datalagring, Seagate har spilt en avgjørende rolle i å forme måten verden lagrer, administrerer og får tilgang til dataene sine. Seagates rike historie og engasjement for innovasjon har gjort det til et pålitelig navn i verden av digital lagring.
Med Seagate, er dataene dine ikke bare lagret; det er trygt og bekvemt tilgjengelig. Seagates utvalg av produkter har vært en viktig del av selskapets produktutvalg siden begynnelsen. Seagates forpliktelse til tilkobling er tydelig i sitt utvalg av produkter. Uansett om du trenger USB, Thunderbolt eller andre grensesnitt, Seagate tilbyr lagringsløsninger som enkelt integreres med enhetene dine. Med fokus på brukervennlig Seagate-tilkobling, sørger merket for at dataene dine alltid er tilgjengelige og lett overførbare.

Pionerinnovasjon innen lagring siden 1979

Berømte for deres holdbarhet, hastighet og pålitelighet, Seagate-harddisker passer for et bredt spekter av behov, fra personlig datalagring til virksomhetsnivåapplikasjoner. Disse diskene er kjent for sin utmerkede kapasitet og ytelse, noe som gjør dem til et toppvalg for brukere som leter etter pålitelige lagringsløsninger. Seagate´s eksterne harddisker gir en plug-and-play-lagringsløsning for brukere som ønsker å utvide sin digitale lagringskapasitet uten behov for interne oppgraderinger. Med et bredt utvalg av størrelser og tilkoblingsmuligheter, Seagate external hard drives er designet for å enkelt integreres i din digitale livsstil.
Seagate expansion card er en kompakt og bekvem løsning for brukere som ønsker å øke lagringskapasiteten til spillkonsollen sin. Disse kortene er kompatible med spillkonsoller og gir en enkel måte å lagre og få tilgang til et stort bibliotek med spill uten å forringe ytelsen. Bygge på suksessen til utvidelseskortet, Seagate external expansion cards gir ekstra lagring for spillkonsoller, bærbare datamaskiner og stasjonære datamaskiner. Disse enhetene er utformet for å levere høyhastighetsdataoverføringer, slik at spillene, mediaene og viktige filene alltid er tilgjengelige.
Den Seagate 2TB harddisken er et populært valg for dem som søker et balansert mellom kapasitet og rimelighet. Den tilbyr god plass til digitalt innhold, og er ideell for å lagre filmer, musikk, dokumenter og mer. Denne kompakte disken er bærbar, noe som gjør den praktisk for brukere på farten. Seagates Solid State Drives (SSD) leverer lynraske ytelser, og forvandler opplevelsen din med datamaskiner. Uten bevegelige deler, Seagate SSDs er mer holdbare og pålitelige enn tradisjonelle harddisker. Enten det er for spilling, innholdsproduksjon eller daglig bruk av datamaskiner, Seagate SSDs tilbyr uovertruffen hastighet og effektivitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk