up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sigg Sexy 600ml

plus
Sigg

Sigg Sexy 600ml

Produktbeskrivelse Sigg Sexy 600ml

Vil du være aktiv og se godt ud på samme tid? Det er nemt med den nye SEXY-flaske! Det ligner glas og ser meget høj kvalitet ud - alligevel er det lavet af fjervægt, holdbar Tritan, der er smag og lugtneutral. Perfekt til gymnastiksalen og enhver anden indendørs aktivitet. Uanset om det er til en hård træning eller under afkøling. Det er også takket være silikone mundstykke - den nye Active Tud. Du skal blot åbne hætten med din holder, tage en drink og fortsætte. Materialet er fri for skadelige kemikalier, såsom østrogenlignende stoffer og phthalater - for sikrere drikkeoplevelse.

Den klassiske SIGG, men nu lavet af tritan. Den perfekte form og brugen af elegant materiale giver en behagelig drikkeoplevelse.
Funktionel og sexet En drikkeoplevelse, der gør enhver aktivitet til en leg for dig at tackle.


FUNKTIONER:
BPA-fri:
Alle ingredienser er BPA-fri.

Schweizisk design:
Dette produkt er designet og konstrueret af vores team og partnere i Schweiz.

Tåler opvaskemaskine:
Dette SIGG ™ produkt er opvaskemaskine sikkert.

Fødevaresikker:
Dette SIGG ™ produkt er produceret med materialer, der er fødevaresikre.

Højde: 24,7 cm
Ø: 7,3 cm
Vægt: 154 gr.Find masser af fitness varer fra Sigg, altid på lager og til den bedste pris. Hos traininn, din online fitness butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Sigg Sexy 600ml, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Sigg Sexy 600ml

Farve
Transparent
Produkttype
Flaske
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up