up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nike

Dametøj

Dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Tasker og rygsække

Tasker og rygsække

Damesko

Damesko

Herresko

Herresko

Børnetøj

Børnetøj

Afdelinger

Bodybuildingudstyr

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Elektronik

Ernæring

Fitnessudstyr

Herresko

Herretøj

Kampsportsudstyr

Markedsføring

Recovery og Pleje

Tasker og Rygsække

Alle( Nike )

Nike

Nike er blevet en pioner inden for fremstilling af sportstøj rundt om i verden. Nike er blevet en af de førende producenter af sportsudstyr i verden. Det er et globalt benchmark. Det var først kendt som Blue Ribbon Sports, men med tiden voksede det sine grene på tværs af alle sportsbrancher og skiftede navn til Nike i 1970`erne.
Nu er han blevet en hitstjerne i sportsverdenen. Du kan finde tøj, sko og tilbehør til næsten alle sportsgrene, inklusive løb, gåture, trekking, svømning, gymnastik, skiløb og meget mere. Hvis du kan lide fitness og vil have det bedste sportstøj og sko, så prøv at finde dem hos Traininn . Det tilbyder et bredt udvalg af tøj og sportssko.

Nike tilbyder det bedste indenfor sportstøj og -fodtøj

Det kreative mærke tilbyder de bedste Nike-sko til begyndere og løbere på højt niveau. Nike herresko repræsenterer innovation og komfort, der bliver mere stabil over tid på grund af konstant forbedring af designet. De vil give dig tilstrækkelig støtte til lange løbeture og spare atletens maksimale energi. Nike sko til kvinder er også blevet kraftigt moderniseret gennem tiden.De giver ikke kun det rigtige greb og komfort, men giver dig også et stilfuldt look. Du kan vælge mellem et stort udvalg af sko efter din smag, skiftende farver, snørebånd, såler og meget mere.
Derudover hjælper Nike Dri Fit-bukser, -shorts og -strømper spilleren med at holde sig tør. De er også kendt som præstationsbeklædning på grund af deres evne til at fungere som en barriere mellem varme og kroppen. Den er lavet af et blødt polyesterstof, der indeholder mindre bomuld, hvilket hjælper afspilleren med at præstere bedre i varmt vejr. Denne teknologi er også så god til koldt vejr. Dens materiale hjælper med at holde dig varm og åndbar, og dens hurtigtørreteknologi forhindrer kuldegysninger ved at tørre sved hurtigere.
Nike Compression Shorts tilbyder stor hjælp ved at cirkulere iltet blod til dine muskler. De giver den nødvendige energi under øvelser og løb. Bær også en Nike-vandflaske med dig for at holde dig hydreret, mens du laver noget. Kort sagt, Nike har fået sin tillid gennem århundreders hårdt arbejde, konstant forbedring og innovation uden at gå på kompromis med den originale kvalitet af produkterne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk