Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Leone1947

Om Leone1947
Leone1947 er et ærefuldt mærke beliggende i Italien. Det er et af de førende mærker, der er kendt for at udvikle det bedste udstyr og sportstøj og eksportere i kampsport. Mærket blev grundlagt i 1947, det fusionerer arv og kvalitet og udvikler produkter til kickboxing, MMA, boksning og mere. Fra hansker og hovedbeklædning til træningstøj har alle gear særlige design og moderne stoffer. Tøjet sikrer både stil og ydeevne. Leone1947 forpligter sig til atleter og sportsfagfolk gennem sponsoreringer og giver støtte til kampsportens fællesskab. Mærkets engagement i kampsport understreges gennem disse samarbejder og sponsoreringer. Med en rig historie i italiensk håndværk fokuserer det på skabelsen og støtter konstant kæmpere på forskellige niveauer. Det hjælper dem med at øge deres styrke og kæmpe for succes i boksen. Det støtter kæmperne i deres bestræbelser på at opnå deres mål. Håndværk ligger i hjertet af Leone1947, med stor opmærksomhed på detaljer og særlige træningsteknikker som det officielle mærke for sine varer. Innovation og stil er de vigtigste aspekter af Leone1947-mærkets identitet. Med avancerede stof, der transporterer fugt, til unikke designs, er alle produkter grundigt overvejet for at give den bedst mulige atletiske oplevelse.

Leone1947-samling af sportstøj og udstyr

Leone1947-kamphandsker kan modstå slid og tilbyde beskyttelse til brugerens hænder. De skal være lavet af højkvalitetsstoffer, der kan bære den effekt, friktion og slid, der er forbundet med kamptræning eller konkurrence. Leone1947-duffel tasker kan bruges til forskellige formål, såsom gymnasiebesøg, rejser, sport eller udendørs aktiviteter. Nogle tasker har kufferter eller lommer til forskellige genstande, hvilket forbedrer deres anvendelighed. Leone1947-mundbeskyttelser tillader let luftgennemstrømning og klar kommunikation under sportsøvelser. Den holdbare mundbeskytter bevarer sin form og værdi over tid. Højkvalitetsstoffer og ordentlig opbygning bidrager til en længere levetid. Leone1947 speedballs tilbyder fleksible indstillinger til at ændre spændingen, målingen og vinklen af bolden, hvilket giver brugeren mulighed for brugerdefinerede træningsoplevelser baseret på brugerens præferencer og færdighedsniveau.
Leone1947 mænds tøj er skabt med funktion som mål. Lynlåse, lommer og kasser er strategisk placeret for nem adgang til udstyr og udstyr. Tøjet kan også have egenskaber som styrkelæder, albueplader og ventilation muligheder.
Leone1947 kvindetøj tilbyder sikkerhed mod miljømæssige faktorer og potentielle farer. Dette kan have brandbestandige stoffer, insektafvisende behandlinger og tøj, der tilbyder beskyttelse mod elementer. Kampbeklædning bør være let at rengøre og vedligeholde, selv i krævende miljøer.