Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Elektronik

Elektronik fitness

Find et bredt udvalg af Elektronik-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Elektronik

Mærker for Elektronik

Hvordan vælger man en aktivitetsmåler?

Hovedtelefoner
Hovedtelefoner er specielt designet og optimeret til brug under forskellige typer træningsaktiviteter, såsom sport, løb eller fitnessrutiner. Disse hovedtelefoner er bygget til at give en sikker pasform, holdbarhed og god lydkvalitet, samtidig med at de forbliver på plads selv under bevægelse. Her er nogle funktioner, du skal overveje, når du leder efter hovedtelefoner til træning :

Træningshovedtelefoner har ofte funktioner som ørekroge eller justerbare bånd for at sikre, at de bliver på plads, mens du er aktiv. Dette forhindrer dem i at falde ud eller har brug for konstant justering.
Da træning kan være svedige aktiviteter, er det vigtigt at have hovedtelefoner, der er sved og vandafvisende, for at forhindre skader og sikre lang levetid.
Trådløse hovedtelefoner er generelt mere bekvemme til træning, da de eliminerer behovet for ledninger, der kan blive viklet eller fanget under bevægelse.
Trådløse hovedtelefoner bruger typisk Bluetooth til at oprette forbindelse til din enhed. Se efter hovedtelefoner med stabil og pålidelig Bluetooth forbindelse for at undgå afbrydelser under din træning.
Lang batterilevetid er vigtig for at sikre, at dine hovedtelefoner holder gennem hele din træningssession uden at skulle genoplades hyppigt.
Støjisolering eller støjreducerende funktioner kan hjælpe med at blokere distraktioner fra omgivelserne, så du kan fokusere på din træning.
Mange træningshovedtelefoner har indbyggede kontroller eller berøringsknapper til at justere lydstyrken, springe spor eller besvare opkald uden at skulle række ud efter din enhed.
Sørg for, at hovedtelefonerne er kompatible med dine enheder, uanset om det er en smartphone, tablet eller andre lydkilder.
Træningshovedtelefoner bør bygges til at modstå slitage ved aktiv brug. Se efter holdbare materialer og konstruktion.
Komfort er nøglen, især hvis du planlægger at bære hovedtelefonerne i længere perioder. Nogle hovedtelefoner kommer med udskiftelige ørespidser eller polstrede bånd for ekstra komfort.
Hvis du planlægger at bruge hovedtelefonerne , mens du er på farten eller under udendørsaktiviteter, skal du overveje portabilitetsfaktoren. Kompakte og foldbare designs kan være praktiske til opbevaring og rejser.

Smarte bånd
Smartbands, der også forstås som wellness trackere, er instrumenterne til at overvåge og spore fitness relaterede målinger, såsom rumgang eller løbetur, kalorieforbrug og i nogle tilfælde hjerteslag. Smart bånd , også kendt som fitness bånd, aktivitetsmålere eller fitness wearables, er bærbare enheder designet til at overvåge og spore forskellige aspekter af en persons fysiske aktivitet, sundhed og velvære. Disse enheder kommer typisk i form af et armbånd eller et armbånd og inkorporerer sensorer og teknologi til at indsamle data om brugerens bevægelser, puls, søvnmønstre og mere.
Smart bands kan overvåge en række forskellige fysiske aktiviteter, såsom skridt taget, tilbagelagt distance og forbrændte kalorier. De kan give indsigt i, hvor aktiv en person er i løbet af dagen.
Mange smarte bånd inkluderer optiske pulssensorer, der kontinuerligt eller periodisk overvåger bærerens puls. Disse data kan bruges til at spore hvilepuls, hjertefrekvens under træning og generel kardiovaskulær sundhed.
Ved at kombinere aktivitetsdata og pulsoplysninger kan smart bands estimere antallet af forbrændte kalorier under forskellige aktiviteter, hvilket giver brugerne en bedre forståelse af deres energiforbrug.
Avancerede smarte bånd kan have indbygget GPS eller muligheden for at oprette forbindelse til en smartphones GPS for mere nøjagtig sporing af udendørsaktiviteter som løb eller cykling.
Mange smarte bånd er vandtætte eller endda vandtætte, hvilket giver brugerne mulighed for at bære dem under svømning eller under vandbaserede aktiviteter.

Stopure
Stopure er ure udviklet til at estimere den del af tiden, der går mellem deres deaktivering og aktivering. En omfattende digital version af et stopur udviklet til visning på afstand, som i en sportsarena, kaldes et standset ur. Ved manuel timing aktiveres og stoppes uret ved at en person trykker på en knap. I fuldautomatisk tid aktiveres både stop og start automatisk af detektorer.

Ure
Et smartwatch er en bærbar enhed, der kombinerer funktionerne fra et traditionelt armbåndsur med funktionerne fra en digital enhed, såsom en smartphone eller en fitness tracker. Smartwatches er designet til at give en række funktioner ud over blot at fortælle tiden. De kan oprette forbindelse til smartphones eller andre enheder via Bluetooth eller andre trådløse teknologier for at levere meddelelser, apps og forskellige andre funktioner direkte til brugerens håndled.

Mere om elektronik Mere om elektronik omfatter tilbehør, reservedele, højttalere, batterier, celler, opladere og sensorer . Du kan købe dem fra disse mærker: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee og Bodytone .