Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje fitness

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Tips til den bedste restitution efter træning

Elektrostimulatorer:
Elektrostimulatorer sender elektriske impulser gennem huden for at hjælpe den skadede muskel med at reducere smerte. For nogle mennesker giver denne procedure lindring af smertefulde symptomer. Elektrostimulatorer hjælper med at blokere smertesignaler, forbedre blodcirkulationen og styrke musklerne.

Førstehjælpssæt:
Førstehjælp er lægehjælp, der bruges, når der opstår en skade og på det sted, hvor den opstod. Førstehjælp består af alle de ting, der bruges til at behandle mindre forbrændinger, snitsår og insektstik.

Sportscremer:
Sportscremer bruges til at behandle smerter og ømhed. Sportscremer består af methylsalicylat og menthol, hvor methylsalicylat lindrer smerte og menthol distraherer atletens opmærksomhed fra skader. Ingredienser som magnesium eller urteekstrakter kan inkluderes i sportscremer for at hjælpe med at slappe af spændte muskler. Disse cremer kan være gavnlige for personer, der beskæftiger sig med muskelkramper eller stivhed.

Artikulære beskyttere:
Ledbeskyttere bruges til at begrænse brud og beskytte skadesområder mod en udvendig, bærende del, der er forstærket. Det bruges af atleter på deres knæ for at holde dem beskyttet mod skader fra at ramme en forhindring. Ledbeskytternes rolle er at forbedre leddenes holdbarhed. Dette bruges til at beskytte kropsdele af atleter.

Kinesio taping:
Taping bruges som en midlertidig teknik og bruges af atleter. Det er en tape lignende kirurgisk tape fastgjort til huden. Taping reducerer smerten. Det bruges også til at komme sig efter andre skader. Du kan købe bånd fra Leone1947 , Gymstick , Benlee , RDX Sports , Hummel og Bodytone .

Mere om recovery:
Ruller og massagebolde bruges til selv myofascial frigivelse for at lindre stramme muskler. Brug en foam roller til at udføre selv myofascial frigivelse. Denne selvmassageteknik kan hjælpe med at lindre muskelknuder og forbedre blodgennemstrømningen, hvilket reducerer muskelømhed efter træning. Det hjælper med at slappe af spændte muskler, skabe mere plads i kroppen, lindre stramhed og øge blodcirkulationen. I selvmassage og pressoterapi kan du bruge dine hænder eller andre værktøjer til at manipulere muskler. Det forbedrer din søvn og hjælper din krop med at afvænne.
At optimere din restitution efter træning er afgørende for muskelreparation, reducere ømhed og sikre, at din krop er klar til din næste træning. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at opnå den bedste restitution efter træning:

Køl ned : Efter intens træning skal du gradvist reducere intensiteten af din træning til et langsomt tempo. Dette hjælper din krop med at gå fra høj aktivitet til en hviletilstand, hvilket forhindrer pludselige blodtryksfald og minimerer risikoen for svimmelhed eller besvimelse.
Udstrækning : Deltag i statiske strækøvelser efter din træning for at forbedre fleksibiliteten og reducere muskelspændinger. Fokuser på de muskelgrupper, du arbejdede under din træningssession.
Aktiv restitution : På hviledage, overvej lette aktiviteter som at gå, svømning eller blid yoga for at fremme blodgennemstrømningen og reducere muskelstivhed. Aktiv restitution kan hjælpe med at forhindre tæthed og ømhed.
Kompressionsbeklædning : Nogle atleter oplever, at kompressionsbeklædning, såsom kompressionsstrømper eller ærmer, hjælper med at reducere muskelømhed og hævelse ved at forbedre blodcirkulationen.