Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Merchandising

Merchandising fitness

Find et bredt udvalg af Merchandising-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Merchandising

Mærker for Merchandising

Gaveideer til en fitness elsker

Hvis du leder efter den perfekte gave til en fitnesselsker i dit liv, er du heldig! Der er masser af tankevækkende og fitness inspirerede muligheder, der kan lysne deres dag op og understøtte deres aktive livsstil. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller blot en gestus til opmuntring, er her nogle ideer, der inkorporerer nøgleringe, krus og tegnebøger :

Motiverende nøgleringe:
Nøgleringe er små, men meningsfulde tokens, der kan tjene som daglige påmindelser om deres fitnessrejse. Overvej at forære en nøglering indgraveret med motiverende fitness citater eller beskeder. Hver gang de rækker ud efter deres nøgler, vil de blive mindet om deres dedikation til sundhed og velvære.

Kaffekrus med gymnastik tema:
Start deres dag rigtigt med et kaffekrus med fitness tema . Se efter en udsmykket med fitness relateret grafik, humoristiske træningsordsprog eller logoet for deres yndlingsgymnastik. Det er en fantastisk måde at sætte gang i deres morgenrutine og give energi til den kommende dag.

Funktionelle tegnebøger:
En funktionel pung er et essentielt tilbehør, og du kan gøre den gymnastik inspireret. Vælg en pung med funktioner som RFID beskyttelse for at holde deres kort sikre og organiserede. Vælg et design, der afspejler deres passion for fitness, uanset om det er et sporty mønster eller et motiverende citat. Du kan købe tegnebøger fra Leone1947 , Adidas , Lonsdale , Benlee og Mizuno .