Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Born Living Yoga

Born Living Yoga
Om Born Living Yoga
Born Living Yoga er et aktivt sportsmærke, der tilbyder et bredt udvalg af yogatøj og fitnessudstyr til mænd og kvinder. Dette mærke blev grundlagt i 2017 af Arianne Puig og hendes søn, Álvaro Roca, og er beliggende i Madrid, Spanien. Dette mærke blev skabt, da grundlæggeren indså manglen på athleisure-muligheder, så de startede dette mærke for at tilbyde højkvalitets yogatøj og tilbehør lavet af øko-venlige materialer. Snart blev dette projekt verdensberømt på grund af dets design, kvalitet, innovation og trend. Deres mål er at fremme velvære og fitnessøvelser for et sundt og lykkeligt liv.
Born Living Yoga leder folk til en korrekt fitnesslivsstil gennem sit tøj og opfordrer dem til at følge en sund og fit livsstil. Produktsortimentet af Born Living Yoga inkluderer skjorter, leggings, toppe, yogamåtter og meget mere. Deres aktive sportstøjprodukter tilbyder en stor kombination af komfort og stil, der opfylder kravene til yoga og fitnessaktiviteter.
Yoga tøj og tilbehør til Bron Living yoga
Born Living Yoga leggings er verdensberømte på grund af deres komfortable og strækbare materialer, der leverer fleksibilitet og komfort i bevægelse under forskellige yoga stillinger og øvelser. Born Living Yoga-måtten består af mange forskellige materialer, der leverer en behagelig og robust overflade, der hjælper med at lette kroppen og giver korrekt trækkraft under forskellige yoga bevægelser. Born Living Yoga-toppe er skabt til at levere komfort, korrekt bevægelse, åndbarhed og stil. Disse yogatoppe har egnede ventilationsegenskaber for at hjælpe med at regulere kroppstemperaturen og holde dig afslappet under din praksis. Deres tasker er specielt designede poser, der leverer en passende og let måde at bære og opbevare dit yogatilbehør. Born Living Yoga fitness udstyr inkluderer flasker og øvelsesbånd, der hjælper med at opnå fitnessmål mere effektivt og holde dig hydreret. Born Living Yoga mænds tøj leverer komfort, en fuld bevægelsesfrihed og funktionalitet under yogatræning og andre fysiske øvelser. Yogamænds tøj inkluderer jakker, bukser, skjorter og meget mere. Born Living Yogas kvindetøj hjælper med at tilpasse de unikke bevægelser og stillinger, der er involveret i yoga, mens de tillader åndbarhed med stil.