Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Fitness udstyr

Fitness udstyr

Find et bredt udvalg af Fitness udstyr-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Fitnessudstyr

Mærker for Fitnessudstyr

Hvordan vælger man det rigtige fitnessudstyr?

Balance

En balanceøvelser , også kendt som et balancetræningsværktøj eller enhed, er udstyr designet til at hjælpe med at forbedre stabilitet, koordination og proprioception bevidsthed om kropsposition ved at udfordre din balance og ligevægt. Disse øvelser bruges ofte til at forbedre kernestyrken, forebygge skader, hjælpe med rehabilitering og forbedre den generelle funktionelle kondition. Balanceøvelser kommer i forskellige former, der hver er rettet mod forskellige aspekter af balancetræning. Her er nogle almindelige typer:

Balanceboards : Disse er flade boards monteret på et omdrejningspunkt, der kræver, at du står eller udfører øvelser, mens du bevarer stabiliteten. De kan have et enkelt omdrejningspunkt eller flere til forskellige sværhedsgrader.
Wobble boards : I lighed med balance boards har wobble boards en ustabil, afrundet bund, der tilføjer et element af uforudsigelighed til dine bevægelser. De engagerer kernemuskler og hjælper med at forbedre balancereaktioner.
Balanceskiver : Disse oppustelige skiver, ofte lavet af gummi eller PVC, kan placeres på jorden. Du kan stå, sidde, knæle eller udføre øvelser på dem for at udfordre din balance.
Bosu bolde : En Bosu bold er en halvkugleformet platform med en flad base. Den kan bruges med den flade side op eller ned, og tilbyder forskellige øvelser, der målretter balance, stabilitet og styrke.
Stabilitetsbolde : Selvom de primært bruges til coretræning, kan stabilitetsbolde også bruges til balanceøvelser ved at udføre bevægelser på den ustabile overflade.
Foam rollers: Foam rollers kan bruges til balancetræning ved at stå eller ligge på dem. Den ustabile overflade kræver konstant justering for at opretholde balancen.
Balancepuder/puder : Det er bløde, luftfyldte puder, som du kan stå eller sidde på. De giver en dynamisk overflade til øvelser og kan bruges til at forbedre balancen under regelmæssig træning.

Flasker

En træningsflaske , også almindeligvis omtalt som en sportsflaske eller en vandflaske , er en beholder, der er designet specielt til at holde og dispensere væske under fysiske aktiviteter, træning, sport og træningssessioner. Disse flasker er designet til at være praktiske, bærbare og let tilgængelige, så enkeltpersoner kan forblive hydrerede, mens de er på farten eller er engageret i anstrengende aktiviteter.

Træningsbånd

Træningsbånd er fleksible bånd, der bruges til styrketræning. De bruges også typisk i fysiske konditionsøvelser, især af atleter. Det er elastikbånd, der typisk bruges til styrketræning. De hjælper, trigger og toner musklerne, hvilket giver styrke langs stien.

Fitballs

Denne træningsbold er et vidunderligt værktøj til din modstandsdygtighed, kraft og core træning. Fitballs er et universelt produkt, der kan bruges til forskellige former for træning og rehabiliteringsmål. De kan bruges i forbindelse med Yoga/Pilates aktiviteter som et værktøj til at hjælpe med balance, forlængelse og opbygning af kernekraft.

Mats

Det tætte skum og den skridsikre tekstur gør træningsmåtterne til det egnede værktøj til at udføre både forlængelses og styrketræning sikkert og komfortabelt på basen, uden at det bevæger sig, stikker eller fortsætter under træningen. At lave fitnessøvelser uden træningsmåtte , især på hårdttræsbaser, kan sætte dig i fare for skade.

Trin

Fitnesstrin , også kendt som aerobe trin, træningstrin eller trinplatforme , er alsidige fitnessredskaber, der bruges til kardiovaskulær træning, styrketræning og overordnet konditionering. Disse trin består af en hævet platform med en justerbar højde, som giver individer mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser, der engagerer forskellige muskelgrupper og øger pulsen.
Hovedkomponenten i et fitnesstrin er platformen, som typisk er lavet af slidstærkt plastik. Den har en skridsikker overflade for at sikre sikkerhed under øvelser.
Fitness trin har normalt stiger, der kan tilføjes eller fjernes for at justere platformens højde. Denne funktion giver brugerne mulighed for at tilpasse intensiteten af deres træning.
En af de primære anvendelser af fitness trin er til kardiovaskulære øvelser. Step aerobic involverer at træde på og af platformen i koreograferede mønstre. Denne form for træning hæver effektivt pulsen, forbrænder kalorier og forbedrer kardiovaskulær kondition.

Mere om fitness
Mere om fitness inkluderer bøjler, åndedrætstrænere og håndklæder . Du kan købe disse bøjler, åndedrætssko og håndklæder fra disse mærker: Adidas , Reebok , Leone1947 , Under Armour , Kappa , Born Living Yoga og Puma .