Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Træningsmaskiner

Træningsmaskiner fitness

Find et bredt udvalg af Træningsmaskiner-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Træningsmaskiner

Mærker for Træningsmaskiner

Hvordan vælger du den bedste træningsmaskine for dig?

Elliptiske

At inkludere ellipsestreler i din fitnesstræning kan hjælpe med at styrke din kerne, lunger og muskler, alt imens du øger din udholdenhed, forbedrer din balance og brænder en masse kalorier. Det er også et fantastisk valg, hvis du har ledproblemer.

Motionscykler og indendørs cykling

Motionscykler og indendørs cykling refererer til stationært træningsudstyr designet til at simulere oplevelsen af at cykle, mens du opholder dig ét sted. De giver en bekvem måde at deltage i kardiovaskulær træning og forbedrer underkroppens styrke og udholdenhed indendørs. Der er forskellige typer motionscykler og indendørs cykling opsætninger, som hver tilbyder unikke funktioner og fordele:

Opretstående motionscykel : Denne type motionscykel ligner en traditionel cykel med en opretstående kørestilling. Sædet er placeret over pedalerne, og styret er placeret højere oppe. Upright cykler er velegnede til brugere, der søger en mere afslappet køreoplevelse og en træning, der primært fokuserer på underkroppen.
Liggende motionscykel : Liggende cykler har et mere tilbagelænet sæde med ryglæn, hvilket placerer rytteren i en mere komfortabel og understøttet position. Pedalerne er placeret foran brugeren i stedet for under dem. Liggecykler vælges ofte af personer, der søger en træning med lav effekt, der er skånsom mod leddene. Spin cykler : Spin cykler er designet til at efterligne fornemmelsen af udendørs cykling og er almindeligt anvendt i indendørs cykling klasser. De har typisk et tungt svinghjul, der giver en jævn og ensartet pedalbevægelse. Spin cykler har ofte justerbare styr og sæder, så ryttere kan finde deres optimale køreposition.

Multigym

Multi fitnesscentre er vægtløftende træningsmaskiner, der, som udtrykket siger, er multifunktionelle. Et enkelt stykke udstyr, der kan træne dine arme, ryg, ben, bryst og meget mere. Selv glædeligt kommer multi motionscentre med en række forskellige vægte, så efterhånden som du forbedrer dig, kan du forbedre udfordringen med din træning.

Ruller

Cykelruller er en type indendørs cykeltræningsudstyr, der bruges af cyklister til at simulere at cykle indendørs. De består af et sæt af tre cylindriske tromler monteret på en ramme. De to bagerste tromler er forbundet med den forreste tromle med et bælte eller parabolruller. Cyklens forhjul hviler på den forreste tromle, mens baghjulet sidder på de to bagerste tromler.
Cyklister bruger cykelruller som en måde at træne indendørs på, når udendørs cykling ikke er muligt eller bekvemt. At køre på ruller kræver lidt mere balance og kontrol sammenlignet med at bruge stationære trænere, da cyklen ikke er fastgjort på plads. Dette kan hjælpe med at forbedre balance, kernestabilitet og pedalteknik.
At køre på ruller engagerer flere muskler, da cyklisten skal aktivt balancere cyklen ved at foretage konstante styrejusteringer. Det kan også hjælpe cyklister med at udvikle et jævnere pedalslag, da alle pludselige eller rykkende bevægelser kan føre til ustabilitet på rullerne.
Det kan dog være udfordrende at bruge ruller, især for begyndere, da det kræver god balance og koordination. Nogle cyklister bruger et stativ eller en væg til at hjælpe dem med at komme af og på rullerne og stabilisere sig, når de starter.

Løbebånd

Løbebånd har flere fordele:

Bekvemmelighed: Løbebånd giver mulighed for at træne indendørs uanset vejret eller tidspunktet på dagen.
Kontrolleret miljø : Du kan kontrollere variabler som hastighed og hældning for at skræddersy din træning til dit fitnessniveau og dine mål.
Kardiovaskulær træning: Løbebånd tilbyder effektiv kardiovaskulær træning, der hjælper med at forbedre hjertesundheden og forbrænde kalorier.
Løbefladedæmpning : Mange løbebånd har polstrede overflader, der kan være skånsommere for leddene sammenlignet med løb på hårde udendørs overflader.
Træningssporing : Mange løbebånd kommer med indbyggede træningsprogrammer og muligheden for at spore dine fremskridt over tid.
Løbebånd kommer i en række forskellige modeller med forskellige funktioner og prisklasser. Nogle avancerede modeller tilbyder interaktive funktioner såsom indbyggede skærme til streaming af træning eller tilslutning til fitness apps. Før du køber et løbebånd, er det vigtigt at overveje dine fitnessmål, ledig plads og budget for at finde det, der passer bedst til dine behov.

Mere om træningsmaskiner
Flere træningsmaskiner omfatter tilbehør til flere stationer, trænertilbehør og romaskiner. Du kan købe disse træningsmaskiner fra disse mærker: Tacx , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , RDX Sports , Fitfiu Fitness , Bodytone og Tunturi .