up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Vibram Fivefingers

Vibram Fivefingers

Afdelinger

Alle ( Vibram Fivefingers )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Vibram Fivefingers

Vibram er et mærke, der er kendt for at fremstille gummisåler til fodtøj. Mærket er opkaldt efter sin skaber, Vitale Bramani, der opfandt disse gummisålede sko for første gang. Vibram blev grundlagt i Italien i 1937, og hovedkvarteret ligger i Albizzate. Virksomheden ændrede konceptet med lædersåler med stålkiler fra gummisåler for at gøre dem superholdbare til bjergbestigning. Disse gummisåler er designet perfekt for at forbedre ydeevnen på alle overflader og kan beskytte fødderne ved at give modstand mod slid. Derfor er disse såler skabelsen af Vibram; derfor kaldes de Vibram-såler.
Mærkets dedikation til at tilbyde sine forbrugere de bedste produkter fører det til at lave nye og avancerede innovative produkter. Et af de mest kendte sko, Vibram tilbyder, er det bedste til at hjælpe entusiaster med at køre hurtigere. Den bedste egenskab, der gør den unik, er fem fingreskoene. Vibram-femfingersko er det fineste eksempel på barfodssko. Disse sko fører til sidst mærket til skyerne for deres højere ydeevne end de almindelige bjergstøvler. Det er et ultimativt eksempel på naturlig stil ved at tilbyde et innovativt fem-fingre design.
Vibrams fem fingre ændrede helt verden af ​​traditionelle udendørsstøvler til en unik og interessant metode gennem sin kreativitet. Disse er designet på en sådan måde, at de forbedrer din træning i gymnastiksalen og hjælper dig med at køre hurtigere ved at tilbyde nok støtte og komfort til fødderne. Desuden giver disse sko dig den bedste barfodspraksis uden at skade fødderne. På denne måde kan du balancere dig selv og grebet overfladen bedre, ligesom man kan gøre, når man ikke har sko på fødderne, ved samtidig at hjælpe sig selv med at undgå eventuelle skader forårsaget af stenene eller den ru overflade på grund af de tynde gummisåler.
Vibrams toe-sko er det perfekte eksempel på innovation og komfort. Disse utrolige minimalistiske sko er designet til alle typer bjergsport og trail running. Der er et største udvalg af sko-muligheder i forskellige stilarter og forskellige farver for at give dig den bedste barfodspraksis og er et godt alternativ til de tunge læderstøvler, der kan begrænse dine udendørsaktiviteter. Vibram-sko er uden tvivl et godt valg for alle atleter, der ønsker at gøre deres bedste i naturen uden at gå på kompromis med komfort. Mærket lancerede også sikkerhedssålen for at tilbyde den første skosål med livstidsgaranti. Desuden har de opnået stor succes med at opretholde kvaliteten af ​​disse sko i mange årtier, og de har fået tillid fra deres kunder verden over.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk