up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Bodybuildingudstyr fitness

Bodybuildingudstyr fitness

Find et bredt udvalg af Bodybuildingudstyr-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Bodybuildingudstyr

Mærker for Bodybuildingudstyr

Hvordan vælger man det bedste bodybuilding udstyr?

Stænger og vægte er essentielt udstyr, der bruges i fitnesstræning, især i styrketræning og vægtløftning. De bruges til at udføre en række øvelser, der har til formål at opbygge muskelstyrke, forbedre udholdenhed og forbedre den generelle kondition.

Vægtstænger: Vægtstænger er lange, lige stænger med et defineret grebsområde i midten. De kommer i forskellige længder og vægte. Vægtstænger er designet til at holde vægtskiver i begge ender. De er et alsidigt værktøj, der bruges til øvelser som squats, dødløft, bænkpres, overheadpres, rows og meget mere.

Håndvægte: Håndvægte er kortere stænger med vægte fastgjort til hver ende. De fås i forskellige vægte. Håndvægte tilbyder en bredere vifte af bevægelse sammenlignet med vægtstænger og kan bruges til øvelser rettet mod specifikke muskelgrupper, såsom bicep curls, skulderpres, lunges og meget mere. Det giver også mange fordele for kardiorespiratorisk velvære og fleksibilitet.

Vægtskiver: Vægtskiver er flade, cirkulære skiver med et hul i midten, der passer på enderne af vægtstænger eller håndvægte. Vægtskiver er hovedkilden til modstand i styrketræningsøvelser.

Kettlebells: Kettlebells er støbejernsvægte. De er alsidige værktøjer til funktionel styrketræning og kan bruges til øvelser som gynger, snatches, tyrkiske get ups og meget mere. Kettlebells, håndvægte og vægte er gode til at skabe kraft, styrke og kardiovaskulær velvære, og det, der værdsættes mest, er kvaliteten af deres bevægelser og programmering.

Vægtmaskiner : Selvom det ikke ligefrem ikke er stænger og vægte, er vægtmaskiner stationært træningsudstyr, der bruger en kombination af remskiver, kabler og håndtag til at give modstand. De er designet til at målrette specifikke muskelgrupper og er særligt nyttige for begyndere eller enkeltpersoner, der kommer sig efter skader.

Gymnastikhandsker: Gymnastikhandsker er mest typisk konstrueret af neopren, læder, mesh, polyester, kunstlæder eller silikone.

Medicinbolde: Medicinbolde er skabt til at skabe styrke og koordination, forbedre sundheden og hjælpe atleter med at komme sig efter en skade. Medicinbolde er konstrueret af et stort udvalg af stoffer, herunder vinyl, gummi, nylon og læder.

Hastighedstræning : Brugt af atleter og løbere til at øge deres præstationer, hastighedstræningsplaner indeholder et udvalg af øvelser udviklet til at forbedre acceleration, sænkning, hastighed og retningsovergang.

Mere kropsbygningsudstyr omfatter håndgreb, blokke, ruller og platforme, reb, drejelige push ups, bælter og pull up stænger. Du kan købe disse håndtag, blokke, ruller og platforme, reb, drejelige push ups, bælter og pull up stænger fra disse mærker: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Everlast , og Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk